זה חוג מאד טוב ומאד תובעני.מישהי שמעה על לימודי קלינאות תקשורות בקמפוס שטראוס?
כמה הם קשים ודורשים? שמעתי שבנות ממכללות אחרות 'נשרו' באמצע הלימודים? מישהי יודעת אם שם פחות קשה?
זה חוג מאד טוב ומאד תובעני.מישהי שמעה על לימודי קלינאות תקשורות בקמפוס שטראוס?
כמה הם קשים ודורשים? שמעתי שבנות ממכללות אחרות 'נשרו' באמצע הלימודים? מישהי יודעת אם שם פחות קשה?
המקום ה"אחר" היחיד כרגע הוא מכללת מבחר.תודה!
ואיך ביחס למקומות אחרים? פחות נורא?
שמעתי תיאורים ממש קשים על לימודים..(לא בשטראוס)
תואר בהפרעות תקשורת הוא תואר לא קל. בכל מקום.תודה!
ואיך ביחס למקומות אחרים? פחות נורא?
שמעתי תיאורים ממש קשים על לימודים..(לא בשטראוס)
באופן כללי, הדסה (שנותנים את התואר בשטראוס) גמישים יותר ובאים לקראת הסטודנטיות, בהשוואה לאוני' ת"א (שמעניקה את התואר במבחר).תודה רבה לכן!
אפשר פירוט?
אם יש לך דרך לפנות אלי באישי - מוזמנתתודה רבה לכולם!! אם למישהי יש עוד מידע, אני ישמח לכמה שיותר..
תודה גדולה!
כבוגרת מבח"ר אני חולקת עליך.אבל במכללת מבחר שזו מכללה מעולה לבנות חרדיות ממש כמו סמינר
אני ישמח מאוד.אם יש לך דרך לפנות אלי באישי - מוזמנת
התכוונתי דרך הודעות פרטיות בפרוגאני ישמח מאוד.
איזה דרך יש? מספר טלפון שלי זה בסדר?
תודה רבה רבה!
מבחר לא תובעני פחות משטראוס.אם עדיין רלוונטי............
עשיתי בירור מעמיק לגבי לימודי קלינאות תקשורת (גם מעונינת ללכת ללמוד...)
קמפוס שטראוס מאד טוב אבל תובעני ברמות בגלל שהם צריכות לעבור פסיכומטרי בציון נמוך (500) ולכן במהלך
הלימודים דורשים מהם המון!
אבל מבחר לא מאד תובעני קשה כמו כל תואר אבל שורדים. מבחינת חברה מבחר לא דומה לסמינרים משום כיוון
אין שם פיקוח על כלום לא צניעות לא מכשירים לא כשרים וכו מה שכן במבחר צריך פסיכומטרי גבוהה יחסית בשביל להתחיל את הלימודי מקצוע (560 570 ומעלה) אבל אם עושים אצלם מכינה אז אפשר להתקבל גם ב 550 המכינה דורשת! זה 4 ימים בשבוע של לימודים רצינים מ 8 בבוקר עד 3 וחצי בצהריים
ובקשר לכל המקומות (שבילים מכלול וכו) את עושה דרכם מכינה בלי קשר למבחר והם אחראים להכניס אותך לשם מכירה כמה שניסו להתקבל לשבילים ללא הצלחה הם רוצים ראשים מאד טובים ורוב מי שמנסה לא מצליחה
בהצלחה רבה לא משנה איפה
אפשר פירוט לגבי הסוגריים שלך?מבחר לא תובעני פחות משטראוס.
הלימודים שם ברמה גבוהה מאד.
לגבי הפסיכומטרי - הציונים שכתבת לא נחשבים גבוהים בכלל
(בכל מקרה, אלו לא לימודים מומלצים עכשיו - המשכורת במקומות עבודה רבים יורדת משמעותית בעקבות רפורמות שונות)
יש שתי רפורמות במקומות עבודה מרכזיים:אפשר פירוט לגבי הסוגריים שלך?
תודה!יש שתי רפורמות במקומות עבודה מרכזיים:
בהתפתחות הילד התחילה רפורמה שאמורה לבטל את ההחזרים של הקופות לטיפולים הפרטיים, ובמקביל תנאי ההעסקה לקלינאיות השכירות או העצמאיות בקופות - גרועים ביותר.
בנוסף, קלינאיות העובדות במשרד החינוך או בעמותות נהנות מתנאים שווים או נמוכים יותר בהשוואה למורות ולגננות עקב המעבר לאופק חדש.
זה בגדול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: