גם אותי מעניין לדעת כמה תשלמו,כמה אתם מוכנים לשלם?
יכול להתאים לכ- 80 איש??אני לא יודע מחיר,
לא השכרתי אף פעם,
דירת גן, מקפצה, שתי ערסלים, פינת ישיבה נמוכה, בריכה לילדים, (ויש מקום להכניס עוד דברים אם תרצו להביא)
אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי ונדבר?אני לא יודע מחיר,
לא השכרתי אף פעם,
דירת גן, מקפצה, שתי ערסלים, פינת ישיבה נמוכה, בריכה לילדים, (ויש מקום להכניס עוד דברים אם תרצו להביא)
איפה עשיתם בסוף?אני צריך קריטי מקום בבני ברק שניתן להשכיר בבין הזמנים עבור הפעלת מתנפחים למשפחה,
עדיפות למקום שיש בו גם חדר ממוזג עבור המבוגרים והאוכל, וגם חצר שניתן לשים שם מתנפחים עם מים.
חיידר שיתנו חצר עם כיתה או משהו בסגנון.
מישהו מכיר ?
לצערי אנחנו עדיין לא מצאנו מקוםאיפה עשיתם בסוף?
ממש מחפשת אולם\ מקום עם חצר גדולה למפגש משפחתי.
אודה לכל כיוון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: