דרוש מידע מקדחה/מברגה מאושר עד

אחת המושלמות

משתמש רשום
מישהו כאן קנה או מכיר את המברגה-מקדחה שמוכרים באושר עד, כלומר האם זה שווה את השבעים שקל או לא?

נערך לאחרונה ב:

ניק 9970

משתמש פעיל
כדאי לא לקנות מקדחה ומברגה רק בגלל שהיא זולה.
הרי היא לא תספק אתכם בעבודות רציניות יותר, ואז תצטרכו לשאול או לקנות,
וגם זה ישבר לאחר זמן מה וחבל על עגמת הנפש.
תשקיעו פעם אחת על כלי איכותי מקיטה-בוש-היטאצ'י-מילווקי וכדו' וזהו.

אחת המושלמות

משתמש רשום
צודק במאה אחוז, אני מדברת על תיקונים קטנים או חורים קטנים שלא צריך בשבילם משהו בומבסטי, זה טוב?

ניק 9970

משתמש פעיל
תודה על ההערה.
אם ניכנס לענין אוכל להוסיף פרטים כמו ניוטון-מטר או ג'יאול...
לא באתי לדבר על ההבדלים ביניהם אלא לזרוק שמות של חברות טובות.
אני מדבר על זה שאנשים קונים מברגה פשוטה, ואז בסוכות או בהזדמנויות אחרות שואלים מהשכן.
ואגב מילווקי חזק מהאחרות אבל מחזיק פחות זמן, מניסיון עם המון כלים שלהם.
גם יש בזה מחסור בחלקי חילוף ומחיר יקר מאד בארץ. אבל זה לא הנושא.

אחת המושלמות

משתמש רשום
יש לכם טעות, לא דברתי על מברגה לעבודות רציניות אלא בסך הכל על מברגה לעבודות ביתיות פשוטות בתכלית, לא משהו שצריך כוח חזק.

112123

משתמש מקצוען
יש לכם טעות, לא דברתי על מברגה לעבודות רציניות אלא בסך הכל על מברגה לעבודות ביתיות פשוטות בתכלית, לא משהו שצריך כוח חזק.
אם אין למברגה מספיק כוח
הבורג יכנס עד חציו
ואת ההמשך (החלק הקשה) תבריגו ידנית

אני וביתי

משתמש מקצוען
מברגות הבעיה שהבטריה הולכת מהר מאוד אם רוצים משהו שיחזיק לכמה שנים חייבים חברה טובה
במקדחות ניתן יותר להקל אבל גם פחות מ100 זה לדעתי חד פעמי יקדח קצת עד שישבוק חיים.
אני קניתי מאוורר באושר עד אמרתי בסדר אם ילך נקנה חדש זה פחות מחצי מחיר מאחרים מה שקרה שהוא לא הוציא אויר מאוורר של 16 אינץ עם הספק 40 וואט וכנראה גם מבנה הכנפיים לא משהו זרקתי אותו לפח.
איך הפתגם אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזול.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מברגות הבעיה שהבטריה הולכת מהר מאוד אם רוצים משהו שיחזיק לכמה שנים חייבים חברה טובה
במקדחות ניתן יותר להקל אבל גם פחות מ100 זה לדעתי חד פעמי יקדח קצת עד שישבוק חיים.
אני קניתי מאוורר באושר עד אמרתי בסדר אם ילך נקנה חדש זה פחות מחצי מחיר מאחרים מה שקרה שהוא לא הוציא אויר מאוורר של 16 אינץ עם הספק 40 וואט וכנראה גם מבנה הכנפיים לא משהו זרקתי אותו לפח.
מצד שני אם כל עונה קונים מאוורר פשוט שמחזיק רק עונה אחת
זה חוסך את המקום של האחסון...
גם שיקול. לא?

ומשתמש כבר זמן רב עם מברגה של DEKO מאלי אקספרס ומאד מאד מרוצה.
אני גם אשמח לקישור.

חיימנה

משתמש פעיל
לא ידוע לי שבמותג טוב הבטריה נשמרת יותר.....

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כמה זה עולה?
תלוי בתקופות,
אחרי בירור הלוך ושוב אצל חברים שהזמינו, הזמנתי מברגה אימפקט שמיועדת לפתוח גלגלים של רכב...
ויש כלי לקשר למברגה רגילה,
עובד כמו חמור, אני גם קודח איתו במקומות לא קשים מידי, ומשתמש כבר שנה וחצי ונהנה מאד.

לי אישית עלה משהו כמו 120 ש''ח כולל המקשר.

אני גם אשמח לקישור.
זו המברגה =[כרגע המחיר מאד יקר, שווה להמתין תקופה והוא ירד]

זה הדגם שקניתי
DKBW20XL01 SET1

זה המקשר [לבחור A ולא את הB]

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
תלוי בתקופות,
אחרי בירור הלוך ושוב אצל חברים שהזמינו, הזמנתי מברגה אימפקט שמיועדת לפתוח גלגלים של רכב...
ויש כלי לקשר למברגה רגילה,
עובד כמו חמור, אני גם קודח איתו במקומות לא קשים מידי, ומשתמש כבר שנה וחצי ונהנה מאד.

לי אישית עלה משהו כמו 120 ש''ח כולל המקשר.

זו המברגה =[כרגע המחיר מאד יקר, שווה להמתין תקופה והוא ירד]

זה הדגם שקניתי
DKBW20XL01 SET1

זה המקשר [לבחור A ולא את הB]
תודה רבה על ההסברים והקישורים.

זה מעניין שקניתם ב120 שקל,
כי התוסף שיש לי מראה שהמחיר הכי נמוך שהמוצר הזה נמכר זה 51$.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה