אחת המושלמות
משתמש רשום
מישהו כאן קנה או מכיר את המברגה-מקדחה שמוכרים באושר עד, כלומר האם זה שווה את השבעים שקל או לא?
נערך לאחרונה ב:
הגזמתמילווקי
מקיטה-בוש
הכל טובאבל זה לא הנושא.
כי יהיה פדיחותמילווקי
אם אין למברגה מספיק כוחיש לכם טעות, לא דברתי על מברגה לעבודות רציניות אלא בסך הכל על מברגה לעבודות ביתיות פשוטות בתכלית, לא משהו שצריך כוח חזק.
כמה זה עולה?אני אוהב עבודות בעץ, אבל כתחביב ולא כעסק,
וכמובן בניתי לבד פרגולה במרפסת, וחדר ילדים,
ומשתמש כבר זמן רב עם מברגה של DEKO מאלי אקספרס ומאד מאד מרוצה.
מצד שני אם כל עונה קונים מאוורר פשוט שמחזיק רק עונה אחתמברגות הבעיה שהבטריה הולכת מהר מאוד אם רוצים משהו שיחזיק לכמה שנים חייבים חברה טובה
במקדחות ניתן יותר להקל אבל גם פחות מ100 זה לדעתי חד פעמי יקדח קצת עד שישבוק חיים.
אני קניתי מאוורר באושר עד אמרתי בסדר אם ילך נקנה חדש זה פחות מחצי מחיר מאחרים מה שקרה שהוא לא הוציא אויר מאוורר של 16 אינץ עם הספק 40 וואט וכנראה גם מבנה הכנפיים לא משהו זרקתי אותו לפח.
איך הפתגם אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזול.
אני גם אשמח לקישור.ומשתמש כבר זמן רב עם מברגה של DEKO מאלי אקספרס ומאד מאד מרוצה.
לא ידוע לי שבמותג טוב הבטריה נשמרת יותר.....מברגות הבעיה שהבטריה הולכת מהר מאוד אם רוצים משהו שיחזיק לכמה שנים חייבים חברה טובה
במקדחות ניתן יותר להקל אבל גם פחות מ100 זה לדעתי חד פעמי יקדח קצת עד שישבוק חיים.
אני קניתי מאוורר באושר עד אמרתי בסדר אם ילך נקנה חדש זה פחות מחצי מחיר מאחרים מה שקרה שהוא לא הוציא אויר מאוורר של 16 אינץ עם הספק 40 וואט וכנראה גם מבנה הכנפיים לא משהו זרקתי אותו לפח.
איך הפתגם אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזול.
תלוי בתקופות,כמה זה עולה?
זו המברגה =[כרגע המחיר מאד יקר, שווה להמתין תקופה והוא ירד]אני גם אשמח לקישור.
תודה רבה על ההסברים והקישורים.תלוי בתקופות,
אחרי בירור הלוך ושוב אצל חברים שהזמינו, הזמנתי מברגה אימפקט שמיועדת לפתוח גלגלים של רכב...
ויש כלי לקשר למברגה רגילה,
עובד כמו חמור, אני גם קודח איתו במקומות לא קשים מידי, ומשתמש כבר שנה וחצי ונהנה מאד.
לי אישית עלה משהו כמו 120 ש''ח כולל המקשר.
זו המברגה =[כרגע המחיר מאד יקר, שווה להמתין תקופה והוא ירד]
42.35US $ 58% OFF|20V מקסימום Brushless תרגיל אלחוטי קומבו קיט, חשמלי מברג & Brushless ברגים השפעה חשמלית ברגים על ידי DEKO|מקדחות חשמליות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זה הדגם שקניתי
DKBW20XL01 SET1
זה המקשר [לבחור A ולא את הB]
4.63US $ 51% OFF|מברג שקע מתאם 1/2 אינץ כיכר כדי 1/4 אינץ Hex השפעה מתאם CR V נשי תרגיל צ 'אק ממיר עבור מברג קצת|ערכות של כלי עבודה ידניים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מעניין מאד.כי התוסף שיש לי מראה שהמחיר הכי נמוך שהמוצר הזה נמכר זה 51$.
תסתכלי עוד פעם על מה מדובר...אני קניתי את זה מתנה לבן שלי בן 8 - זה לא לתיקונים נטו משחק לילד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: