אין הרבה הבדל אבל ברעיון הם לא דומות כי הM200 לא נחשבת מצלמה קומפקטית (דגיטלית) ויש לה עדשה נשלפת פשוט זה מה שהולך היום גם בשוק של המצלמות המקצועיות עדשות ללא מראה (מירורלס) שזה צילום יותר מהיר אבל ביחס לG7 היתרון זה המחיר והמגה פיקסל שהוא יותר גדול לא בהרבה והחסרון זה כמה דברים קטנים שלא כ"כ אפשר להשוות כי הם לא אותו סגנוןאשמח גם לשמוע, מה ההבדל בינה לבין G7 מבחינת איכות.
אם אין לי ידע במצלמות מקצועיות, האם עדיף לי את ה M200 או SX740?אין הרבה הבדל אבל ברעיון הם לא דומות כי הM200 לא נחשבת מצלמה קומפקטית (דגיטלית) ויש לה עדשה נשלפת פשוט זה מה שהולך היום גם בשוק של המצלמות המקצועיות עדשות ללא מראה (מירורלס) שזה צילום יותר מהיר אבל ביחס לG7 היתרון זה המחיר והמגה פיקסל שהוא יותר גדול לא בהרבה והחסרון זה כמה דברים קטנים שלא כ"כ אפשר להשוות כי הם לא אותו סגנון
ברור M200אם אין לי ידע במצלמות מקצועיות, האם עדיף לי את ה M200 או SX740?
אם אינני טועה לפני תקופה קצרה הייתי בפוטו ציון בב''ב והוא המליץ מאוד ללקוחה שלו על המצלמה הזו אבל כמדומני שזו היתה האחרונה אצלו ושוב אם אינני טועה זה היה הדגם הנ''לשלום רב,
אני חושבת לקנות את המצלמה הדיגיטלית קנון M200. שמעתי עליה דברים מאוד טובים.
אשמח לשמוע המלצות בפרטי ממי שהתנסה ויש לו ומכיר, גם בהשוואה לאחרות.
היכן אפשר לקנות אותה בבני ברק במחיר הכי טוב ובחנות אמינה עם אחריות ואביזרים?
תודה!
יחסית למצלות מקצועיות של צלמים-זה אכן יוצא קצת. אבל עדיין יוצא ולא נכנס לתיק צד קטן. (או שנכנס ותופס את כל נפתח התיק)הבנתי שהעדשה של הm200 יוצאת רק קצת ממש. זה לא נכון?
אולי משהי יודעת איפה אפשר לקנות מצלמה G7 עוד לפני החג וכמובן הכי זול באזור המרכז.
ואיזה מארק הכי מומלץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: