מצלמת מחשב בתוכנת NOX

mirimirimiri

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
התקנתי את תוכנת NOX על מחשב נייד בכדי שאוכל להפקיד צ קים באפליקציה של הבנק. אבל התוכנה לא מזהה את המצלמה של המחשב.
האם יש דרך להגדיר את זה?
יכול להיות שזה קשור לחסימה? נטפרי.

תודה!!

משחזר מידע

משתמש סופר מקצוען

a Computer

משתמש מקצוען
D I G I T A L
התקנתי את תוכנת NOX על מחשב נייד בכדי שאוכל להפקיד צ קים באפליקציה של הבנק. אבל התוכנה לא מזהה את המצלמה של המחשב.
האם יש דרך להגדיר את זה?
יכול להיות שזה קשור לחסימה? נטפרי.

תודה!!
ככל שידוע לי, לא משנה מה תעשו, גם אם המצלמה תזוהה והאפליקציה תעבוד, בלתי אפשרי להפקיד צ'קים ללא סמארטפון אמיתי. אולי טאבלט (פיזי) גם עובד היום, לא בטוח.

a Computer

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לענד הקלושה והרטושה זה מבוסס בבדיקה אם יש רגש כיוון במכשיר וגם בטבלט יש רגש
כך גם אני הבנתי. ויש כאלה שאפילו הצליחו לפתור את זה חלקית באימולטור ולדמות רגש. לא עובד בכל הבנקים ולא בכל המקרים...
אולם הבנקים מצידם, כמדומני שלא כולם מאפשרים התקנה על טאבלט. וגם אם מורידים חיצונית זה עלול לקרטע.
מי שרוצה ללכת לכיוון הזה, מומלץ להתייעץ ולחפש מראש מידע לפני רכישה.

הודיה סימון (שטרן)

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הי
אני מנסה לחבר את המצלמה של המחשב במחשב היא עובדת לי אבל בתוך נוקס לא
מצאו פתרון לזה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה