מצלמת וידיאו?

finalcutter

משתמש רשום
אם אין לך בעיה לעבוד עם h.264 ואתה עומד ב System Requirements של המצלמה אז זו יכולה להיות אופציה נחמדה , תלוי בשימוש שאתה מייעד לה.
כמובן שהיא לא מצלמה "מקצועית" ויותר עדיפה לחובבים בעיקר בגלל שהיא מייצרת קבצים ש"קשים" לעריכה מקצועית כי h.264 הוא אמנם מקודד מצויין אך לייצוא סופי ולא לעריכה.

רמז

משתמש מקצוען
אני צריכה להסרטה של ראיונות וכדו', זה לארגון מסוים התקציב דל מאוד השאלה מה עדיף זה או מסרטה רגילה, אני בד"כ עובדת עם קבצים AVCHD.
מה הקושי בעריכה לקבצים מהסוג הזה?

finalcutter

משתמש רשום
למה לא להישאר עם מה שאת רגילה?

אני לא יודע עם איזה תוכנה את עובדת אבל אם כל מה שתצטרכי זה חיתוכים והדבקות אז העריכה של h.264 תהיה נסבלת כל עוד את בטוחה בכל צעד שאת עושה כי אם את פתאום מתחרטת אז זה ידרוש רינדור נוסף על כל שינוי.
בתור קובץ סופי ה-h.264 זה הקידוד הטוב ביותר שיש לטעמי.

רמז

משתמש מקצוען
אין פה ענין של להשאר עם מה שאני רגילה, הארגון מחפש לקנות מצלמה באזור 1500 ש"ח אבל שהקבצים יהיו באיכות הכי טובה שאפשר, המליצו לי על המצלמה, עוד לא הצלחתי להבין מה ההבדל בעבודה עם סוג הקבצים, גם היום אני צריכה לרנדר אחרי כל שינוי.
מה שאני רוצה בעיקר לשמוע האם המצלמה תוציא לי קבצים יותר איכותיים מכל מסרטת וידיאו ביתית?

finalcutter

משתמש רשום
אם המחשב שלך מתאים לאחת מהדרישות האלו :

Mac OS X 10.5 and later / Microsoft Windows Vista, 7 and later
2nd generation Intel Core-based processor or AMD equivalent (3rd generation Intel Core-i7 recommended)
2GB RAM (4GB or greater recommended)
Graphics processor comparable to an Intel HD Graphics 3000, NVIDIA GeForce 600 Series, AMD Radeon HD6000 Series or better

רמז

משתמש מקצוען
תודה על התשובות המפורטות, [ובכלל על ההתייחסות]
המחשב שלי הוא i5 זכרון 8 משהו מלפני 3 שנים אז הוא לא יסחוב את הקבצים?
אם ככה על איזה מסרטה ללכת?

finalcutter

משתמש רשום
אני חושב שכל עוד והשימוש יהיה לעריכות בסיסיות כמו שכתבת למעלה אז לא נראה לי שתהיה בעיה , הקבצים האלו הם יחסית כבדים בגלל הקידוד שלהם ולכן הדרישות האלו אבל נראה לי שזה דווקא יהיה לך בסדר.
אני לא מכיר מצלמות שיתאימו לתקציב האמור , אולי מישהו פה מכיר יותר ממני מצלמות כאלה.

רמז

משתמש מקצוען
שוב תודה, גם אם לא אסתדר לא אכפת לי לעבוד קצת קשה העיקר שיהיה איכותי יותר,

mat

משתמש מקצוען
לפי מה שאני הבנתי.

מדובר במצלמה בלי מסך.
שולטים עליה דרך ה wifi. והיא מיועדת לצילום ספורט היא יכולה להיכנס למים עם קופסה כזאת.

mat

משתמש מקצוען
לכל מצלמה יש מסך כזה שרואים בלייב מה המצלמה מסריטה פה אין.

זה מיועד להתפיס את זה על איזה אופנוע מירוצים לכוון את זה מראש דרך הwifi ולהפעיל.

רמז

משתמש מקצוען
וואו אז זה לא כ"כ יעיל למטרה שלי, חבל אולי בכל אופן מישהו קנה בערך במחירים האלו בתקופה אחרונה ויכול להמליץ

עצמאית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
את יכולה לנסות לחפש ביד 2 מצלמה איכותית שהמחיר שלה זול בגלל שהיא משומשת, ולפעמים יש שם מציאות! שווה בדיקה. מה שחשוב זה להתייעץ עם צלם או כל מומחה אחר שמבין במצלמות ושיעבור על המצלמה שאת הולכת לקנות שם, לראות שהיא בסדר.
בהצלחה.

רמז

משתמש מקצוען
נכתב ע"י עצמאית;1114325:
את יכולה לנסות לחפש ביד 2 מצלמה איכותית שהמחיר שלה זול בגלל שהיא משומשת, ולפעמים יש שם מציאות! שווה בדיקה. מה שחשוב זה להתייעץ עם צלם או כל מומחה אחר שמבין במצלמות ושיעבור על המצלמה שאת הולכת לקנות שם, לראות שהיא בסדר.
בהצלחה.

איפה מומלץ בארץ למצלמה לא יד שניה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה