מצלמת וידיאו מיני dv

aiala

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני צריכה לדגום למחשב קלטות מיני dv ונשברה לי המצלמה. בכל החנויות שהתקשרתי אמרו שאין להם היום כזו מצלמה וניתן להשיג רק מצלמות מקצועיות ויקרות. (כמה אלפים).
יש למישהו מושג איפה בכל אופן משיגים מצלמות כאלו? זה ממש דחוף לי!
תודה.

ofir

משתמש חדש
בס"ד

הייתי בדיוק באותו מצב. קניתי מצלמת יש שנייה, היא התגלתה כדי דפוקה. קניתי נוספת ולמזלי גם זאת שהייתה לי מראש תוקנה. אני ממליץ לך לבדוק ביד שנייה. ובמידה והלקוחות עוברים לכרטיסים, לא להשקיע הרבה, אלה רק משהו לתווך הקצר. לא מייצרים יותר מיני dv.

aiala

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
ב"ה מצאתי מצלמה ממש מעולה.
תודה.

שתיים

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
היי,
אחנו בבעיה דומה, איזה דגם קנית? איפה?
נודה לך אם תשתפי אותנו....

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
לפי זה כנראה מחיר הכרטיסים ירדו עד כדי כך שיוזלו למחיר קלטת.

אפ

משתמש חדש
יש אחד בת"א שמוכר מצלמות מיני DV מתצוגה, לא משומשות. אני קניתי אצלו מצלמה מעולה. תחפשו אולי את המספר שלו ביד2, הוא נמצא באזור של קצה אבן גבירול. אם אני אמצא את המספר אשלח לכם.

aiala

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מצאתי את המצלמה ביד2. sony touch.
כמעט לא השתמשו בה והיא ממש נראית כחדשה.

orechet

משתמש רשום
תוכלי/י בבקשה לארדן את המספר? מאד חשוב לי!

נכתב ע"י אפ;634929:
יש אחד בת"א שמוכר מצלמות מיני DV מתצוגה, לא משומשות. אני קניתי אצלו מצלמה מעולה. תחפשו אולי את המספר שלו ביד2, הוא נמצא באזור של קצה אבן גבירול. אם אני אמצא את המספר אשלח לכם.

תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה