לא יודע לגבי החנות הנ"ל, אבל פרוג מקבל ציון 9.8 באתר...תראו מה כתבו עליהם פה
צריך להבין שלחברה מסודרת שמיבאת מצלמות מחול עולה כל מצלמה מכס כ 400-600 ש"חהמחירים פה בארץ מוגזמים.
זה לא מיוצר בשוויץ גם שם יש את כל ההוצאות הנ"ל, או לפחות את חלקן.צריך להבין שלחברה מסודרת שמיבאת מצלמות מחול עולה כל מצלמה מכס כ 400-600 ש"ח
ואני מדברת על דגמי קנון החצי מקצועיות.
זה דבר ראשון.
תוסיפו עלות החזקת חברה עם עובדים ומעבדה פעילה כדי שיהיה אחריות למצלמות.
עלות חלקים.
עלות משלוח של קונטיינר.
בקיצור ,
אין לי חברה אבל בעלי עובד בחברה ואני לא יודעת את כל ההוצאות של החברה אבל אני לא חושבת שנכון להגיד שזה מחיר מוגזם.
מה יש לכם להגיד?
פייפל הוא פיתרון לתשלום חוקילכאורה פייפאל אמור להיות פיתרונות לכל החששות.
בטח מחירים מוגזמים מאד מאד.אין לי חברה אבל בעלי עובד בחברה ואני לא יודעת את כל ההוצאות של החברה אבל אני לא חושבת שנכון להגיד שזה מחיר מוגזם.
מה יש לכם להגיד?
צודקת חלקית,את רוצה להגיד לי שזה לא מוגזם, מבטיחה לך שהמצלמה, מכס , עובדים וכו לא עולים לחברה כל כך הרבה, פשוט מנצלים את יוקר המחיה...
זה לא נכוןכל המצלמות שנמכרות היום בארץ (הביתיות) הם עודפי יצור ומכירה מכל העולם שמיובאות לפה כי כבר לא מייצרים אותם ורק בישראל הם נמכרות עדיין.
זה לכאורה נכון.המחיר הגבוה הוא ניצול שוק, מה שנקרא היצע וביקוש....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: