רציתי לשאול האם זה טבעי שמצלמת G7 מרק 3 מתקלף לה הציפוי של הפלסטיק, קניתי אותה לפני חצי שנה..
אין פרטי המוכר,
ידוע לכם אם זה עם בטריות אצבע? או נטען?
ועוד דבר, מה אתם אומרים על לקנות סמארטפון מדגם של לפני כמה שנים שהמצלמה שלו הרבה יותר טובה מהרבה מצלמות והמחיר יותר זול מהרבה מצלמות, ופשוט ללכת לטכנאי ולהוציא כל אפשרות של חיבור לאינטרנט ולצלם עם זה,
ואני מתכוין מבחינה טכנית, האם זה אפשרי?
מכרה שלי שהייתה באילת בדיוק קנתה לי.איך קנית באילת? בקאמרה? יש שליחים או משהו? אולי תגלי לי איך עושים את זה כי זה באמת פער במחיר.
אז איזה קנית בסוף? אני לא למדתי צילום, לא יודעת מה זה מירולס...
כמה המצלמה הזאת עלתה לך??מכרה שלי שהייתה באילת בדיוק קנתה לי.
קניתי R50 מעולה ומהממת
ממש נהנית ממנה ברוך ה'
ואני כן למדתי צילום בעבר אבל המצלמה הזו גם על מצב אוטומטי בלי לשנות כלום מעולה יותר מכל הביתיות כולל G7.
2974 באילתכמה המצלמה הזאת עלתה לך??
ואם אין לי שום ידע בצילום אבל יש לי רגישות ומפריע לי תמונות לא חדות או מעוותות,מכרה שלי שהייתה באילת בדיוק קנתה לי.
קניתי R50 מעולה ומהממת
ממש נהנית ממנה ברוך ה'
ואני כן למדתי צילום בעבר אבל המצלמה הזו גם על מצב אוטומטי בלי לשנות כלום מעולה יותר מכל הביתיות כולל G7.
פנסוניק זום כפול 20
400 שח (לדעתי לנסות להוריד לאיזור ה 300 שח )
www.facebook.com
צפה בקובץ המצורף 1481438צפה בקובץ המצורף 1481439צפה בקובץ המצורף 1481440
מה יותר איכותי מבין שניהם?
אשמח לשמוע איפה קניתם ב900 ש"חלדעתי זה יקר ליד שניה
אני קניתי במצב חנות את ה
740
ב 900 שח אחרי שהמוכרת רצתה 1800 שח
וירדה כל פעם קצת
בסוף הבינה אחרי 4 חודשים שלא תמכור במחירים האלה כי אנשים מצלמים בפלאפון ולא קונים כמעט ביתיות והסכימה למכוור לי ב 900 שח
מה יותר איכותי מבין שניהם?
אשמח לשמוע איפה קניתם ב900 ש"ח
אין טלפון של הפנסוניק וחסום לי.הפנסוניק יותר משוכללת
זום יותר גדול
ואפשרויות ידניות
אין טלפון של הפנסוניק וחסום לי.
תודה
אפשר לשאול אתכם מה נראה לכם יותר כדאי:שלחתי למוכר בקשה לטלפון
מחכה לתשובה
אין טלפון של הפנסוניק וחסום לי.
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: