אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
להתקין את התוכנה, לבחור ב DEVICE את המצלמה הזו. וכן להגדיר בזום את המצלמה הזו.
מעניין מה קרה שהמצלמה הזו נהייתה פופולרית...
מעניין מה קרה שהמצלמה הזו נהייתה פופולרית...
לחלץ ולהתקיןכן זה הוריד אבל מה הלאה?
זה עושק שחנויות עושיםמעניין מה קרה שהמצלמה הזו נהייתה פופולרית...
זה במקרה המצלמה של סוני מ 2007 ששודדים אנשים ב 200 שח עליה ?
אם כן קצת עבדו עליך ,
זה מצלמה של קונסולת משחקים מ 2007 (לפני 13 שנה...) שבכלל לא תוכננה ל PC
משהוא פרטי כתב לה דרייבר לPC לפני המון שנים
אבל הדרייבר תואם מאוד חלקית , ורוב הממשקים החדשים של וינדוס לא נתמכים בו )
חבל על הטרחה , פשוט תחזיר.
זה בדיוק העניין , שרוב התוכנות משתמשות בממשק תוכנה - (נקרא API) חדש בוינדוס 10 , ומי שכתב את הדרייבר הזה לפני 100 שנה התאים אותו ל7 בלבד.
תוכנות ישנות כן יעבדו .
הם כבר מציינים את זה בעצמם בחלק מהאתרים שמוכרים את זה , חלקם כותבים לא עובד עם סקייפ וחלקם מפורש כותבים שעובד רק עם 7.
כעת כבר כל אחד מציין את זה באופן שונה (אחרי איומים בתביעות ופניות מהרשות להגנת הצרכן ועוד ועוד , כנל בקשר לרזולוציה , בהתחלה כתבו 1920X1080 אחרי זה שינו ל 640X480)
חפש קצת בגוגל
אני באמת הלכתי לחנות והמוכר אמר לי שעולה 220. יום למחרת בדקתי באתר של אותה חנות ואני מגלה שבאתר זה עולה 129 שקל!!!זה עושק שחנויות עושים
אם תרצה אשלח לך במייל את מה שאני התקנתי. כתוב כתובת מייל ואשלח.מישהו יודע אני פשוט לא מבין בזה
התקנתה את התוכנה???תודה רבה קיבלתי אבל מה הכוונה לפתוח שם את המצלמה?
אז תכנס לקובץ של התוכנה, תגדיר את המצלמה (לוחצים על DEVICE ובוחרים את המצלמה) וגם בזום תגדיר את המצלמה (בחץ ליד סמל הוידאו בצד שמאל).אה את זה כבר יש לי במחשב וכשאני מפעיל את זה זה מראה לי תמונה כזו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: