איזה חברה זה ?זה מעודכן במחשב ועבד עד לפני יומיים
הסיפור כזה יש מצלמה במחשב היא לא עובדת ומציגה את התמונה שנמצאת למטה במקום את המצלמה ואז קנינו מצלמה מתחברת התקנו אותה במחשב ואז כל פעם שהפעלנו זום וחיברנו אותה זה הראה דרך המצלמה המתחברת ואז לפני יומיים כל פעם שמחברים את המצלמה זה מראה במצלמה שדולקת ונדלק בה האור ומראה כאילו היא מחוברת אבל במחשב הוא מראה את התמונה שהיה מראה כל פעם שהדלקנו את המצלמה שבמחשב .
ולא עידכנו ווינדוס
זה הבעיהגיחצי שפומפה את האמת די הסתבכתי שם תוכל בבקשה לכתוב כאן שוב בבקשה
הפתרון אם אפשר לקוראו לזה פתרוןזה במקרה המצלמה של סוני מ 2007 ששודדים אנשים ב 200 שח עליה ?
אם כן קצת עבדו עליך ,
זה מצלמה של קונסולת משחקים מ 2007 (לפני 13 שנה...) שבכלל לא תוכננה ל PC
משהוא פרטי כתב לה דרייבר לPC לפני המון שנים
אבל הדרייבר תואם מאוד חלקית , ורוב הממשקים החדשים של וינדוס לא נתמכים בו )
חבל על הטרחה , פשוט תחזיר.
אוי
אז יש לזה סוג של פתרון קרדיט ל @אנטר 26 אפשר לפתוח את המצלמה בתוכנה שלה ששם זה כן ניפתח ואז לשתף את החלון של התוכנה
בהצלחה
לאהא אתה מתכוון לתוכנת מצלמה במחשב.אצלי גם שם זה לא נפתח...
כאן זה פתוח??? אני חושב שזה אותו דבריש לי אתרוג וזה חסום יש מצב שאתה עושה לי את זה בבקשה בהורדת קבצים? סליחה על ההטרחה
כן זה פתוח על מה צריך ללחוץ?
ברגע שאתה ניכנס לקישור הזה יורד לך הדריברכן הבנתי כבר קודם אבל על מה ללחוץ בתוך האתר הזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: