יש להם עכשיו מצלמה חדשה Samvix Rigas S420 מומלצת ביותר!!!!!
באמת מצלמות טובות, אבל יש להם מינוס גדול.ממליצה מאאאאאאד על ה-SX 740/730 היא עולה יותר בהחלט, אבל שווה את המחיר לחלוטין!
זה מינוס אבל זה גם פלוס ענננננננננננקאם המצלמה מיועדת למשפחה, סביר מאוד שגם ילדים (אפי' גדולים) ישתמשו בה.
למצלמות האלה יש מסך סלפי נפתח. העניין הוא שבשונה מהמצלמות המקצועיות, אין למסך תושבת נורמלית בגוף המצלמה, ומהר מאוד הוא עלול להישבררררררררררררררר.......................
12 מגה פיקסל = רזולוציה נמוכה
תשמרי עליה טובבבתכל'ס מישהו פה התנסה בריגאס ומרוצה?? או במצלמה אחרת? הבת שלי, בת 12 ממש רוצה מצלמה ואין כלוםםם נורמלי!
לי אישית יש קנון SX720. מרוצה מאד!!!!!!!
האיקסוס 185 של קנון מעולה לבת שלי וביד 2 תמצאי אותה בקלות במחיר הזהמקפיצה.
מישהו מכיר מנסיון מצלמה של סמוויקס וכדו' ברמה מספיק טובה לנערה?
מחפשת משהו במחיר של עד 500 שח.
אשמח לשמוע המלצות/דיס
אני דווקא ממש נגד קניה ביד 2. המצלמה הכי טובה נהרסת אחרי שימוש של כמה שנים.האיקסוס 185 של קנון מעולה לבת שלי וביד 2 תמצאי אותה בקלות במחיר הזה
כמובן. על זה מדובר!אני דווקא ממש נגד קניה ביד 2. המצלמה הכי טובה נהרסת אחרי שימוש של כמה שנים.
יש לי 710 מלפני 7 שנים, היא לא שווה כבר כלום. כך שאני ממש לא ממליצה לקנות מצלמה יד שניה אלא אם כן היא בשימוש של פחות משנה.
אני באמזוןלמישהו יש ניסיון בקניית יד2 באיביי?
יש לך קישור?אני באמזון
יצא לי לקנות שם גם טלפון פנסוניק. פשוט חדש. כנראה תצוגה או משהו
אין שום סימן לשימוש.
טלפון או מצלמה?יש לך קישור?
מצלמהטלפון או מצלמה?
שימו לבמצלמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: