לי יש 740 ולאחותי 720.
בגדול הם אותו דבר חוץ מזה שב740 יש אפשרות לצילום סלפי, ז"א שהמסך מתהפך ואז אפשר לצלם את עצמי ולראות את המסך תוך כדי וב720 אין את האופציה הזו, את ה740 אפשר לחבר עם וויפי לפלאפון חכם ולא למצלמה אחרת ואת ה 720 אפשר לחבר למצלמה אחרת, האופציה הזו מאפשרת העברת תמונות בין המצלמות וזה דבר שאין ב 740.
מה?הי
יש לי מצלמת SX740 למכירה בשימוש פחות משנה במצב שמור מאד
נמכרת עקב רצון למצלמה מקצועית יותר
ללא מטען(יש אפשרות להטעין עם מטען אוניברסלי)
ב:2150 בלבדד
כל הקודם זוכה!!!!!
גג 1,400כמה עולה מצלמה כזו חדשה?
גם אני חשבתי ככה,גג 1,400
ראיתי הערב במרכז החשמל במו"ע 740 חדשה ב1900 ש"חהי
יש לכם טעות
מצלמת קנון SX740 בקאמרה (טוענים שזאת החנות הכי זולה. לא בהבטחה) עולה 2549 ולפי מה שהבנתי גם שם אזל מהמלאי
חוץ מזה שקנון הפסיקו לייצר מה שאומר שגם אם מצאת חדשה היא מחודשת ולא חדשה ואת לא יכולה לדעת מה עבר עליה קודם
בכל אופן יכולה להסתכל ביד 2 (יש שם מודעה שלי) ולראות שזה המחירים פחות או יותר
ולגבי SX730 המחירים שאנשים מוכרים ביד 2 נעים בין 1800 ל 1900
ראיתי הערב במרכז החשמל במו"ע 740 חדשה ב1900 ש"ח
אולי טעיתי, כך זה היה נראה לי מרחוק..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: