הסרטון כאן
לטובת החסומים.
אפשרויות התרומה בסוף
תראו את עמ"י ביופיו ובתפארתו
נותן חיבוק לרחל המתוקה.
מרגש...
לטובת החסומים.
אפשרויות התרומה בסוף
נותן חיבוק לרחל המתוקה.
מרגש...
לחסומים שנדבה לבם אותם לתרום ואין להם גישה דרך האתר ניתן לתרום גם ישירות לחשבון הבנק, וכן יש אפשרות תרומה בפייפל PAYPALהסרטון כאן
לטובת החסומים.
אפשרויות התרומה בסוף
נותן חיבוק לרחל המתוקה.
מרגש...
אשריכם ישראלתרמתי.רפואה שלמה!
חסום בנט פריהסרטון כאן
לטובת החסומים.
תורמת רק בגלל שראיתי שזו אחיניתך... אנחנו רגילים כ"כ לכאלה צרות ה' ירחם שכשלא מכירים עוברים הלאה. טוב שכתבת שהיא אחיניתךאני בטוחה שלא היה קל לגיסתי החשיפה, היא כזו אישה פשוטה, רואים שקשה לה לעמוד מול המצלמות, אבל הרצון לעשות הכל בשביל להציל את הילדה, אחרי כל כך הרבה נסיונות לעזור לה פה בארץ, ניתוחים, אשפוזים אין סופיים, וימים של ייאוש שהיה נראה שכבר אין תקווה, גרם לה להחשף...
מקווה שבאמת הציבור יתגייס ויתרום, כדי שיצילו את רחל חיה, והמשפחה הזו תחזור לחיים תקינים ושפויים, אחרי כמה שנים שהחיים שלהם פשוט משובשים. (יש לילדה הזו עוד 2 אחיות, תנסו לדמיין מה עובר עליהן בתקופות של אשפוזים ארוכים ומתחים מטורפים מהמצב שלה)
לאיפה עושים העברה?אני מנסה לעשות העברה בנקאית,
אבל אני חייבת למלא שם המוטב.
מישהו יודע מהו שם המוטב שאליו תורמים????
יש בסוף הסרטון שעלה כאן בפרוגלאיפה עושים העברה?
אני גם מעדיפה ככה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: