שלום לכולם!הודעה שראיתי במקרה!!(אין לי קשר לענין)בבקשה תקראו דקה,תכנסו ללינק!!א"א להתעלם!!!
אני נכנסתי ללינק ודמעתי, א"א להשאר אדישים,
למנהל הפורום,אני לא יודעת אם זה בעיתי לפרסם פה באיש את רעהו
אבל הרגשתי שזה חובה.מקווה שלא תורידו.
הסבל של בתנו רחל נמשך 4 שנים.
חיבור לא נכון של הושט, גורם לה להיות רעבה 24 שעות, לראות אוכל ולא להיות מסוגלת לאכול אותו.
משהו בסיסי, שאנו עושים כל יום הרבה פעמים ביום, פשוט לאכול לחם, שניצל, מאכלים בסיסים, ובשבילה ילדה חמודה ומתוקה סבל תמידי.
רעב שמכלה אותה, היא בתחושה של מוצאי צום, לפני האוכל, אבל היא לא יכולה לאכול.
אנו איתה 24 שעות ביממה, ברעב שהורג אותה פיזית ונפשית, בהקאות הלא נגמרות, בסוגי משקאות שנותנים לזקנים תשושים, כדי שתשרוד.
חייה של רחל אינם חיים, וגם חיינו הפכו לגיהנם.
בארץ לא יודעים לתקן מום שכזה, קופת חולים אינה מממנת את הטיפול שדורשים מאיתנו עבורו 200,000 דולר בבוסטון.
המשאבים שלנו מוגבלים, אבל אנו עושים הכל עבור בתנו רחל, ומתגלגלים איתה בבתי חולים 4 שנים קשות, רחל אומללה ברמות שלא ניתנות להעביר במילים.
אנו פונים אליך, להיות חלק מקמפיין משותף שעורכים עבור רחל שבסופו נטוס לבוסטון וסוף כל סוף, רחל תוכל פשוט לאכול סנדביץ כמו כל ילד, ולהפסיק להיות רעבה ואומללה שנים ארוכות.
תנו לנו יד, ולרחל ביס של חיים, כי עברו כבר 4 שנים מטורפות של סבל, והיא כבר לא יכולה אפילו עוד יום אחד שכזה.
אנו בוכים ומתחננים עבורה.
די לסבל, תצילו אותי, ועכשיו.
אנו מודים לכם מאוד, בשמנו ובשם רחל.
אנא ממכם כנסו ללינק תירמו ושתפו הלאה.
https://givestart.org/project/helprachel/
אני נכנסתי ללינק ודמעתי, א"א להשאר אדישים,
למנהל הפורום,אני לא יודעת אם זה בעיתי לפרסם פה באיש את רעהו
אבל הרגשתי שזה חובה.מקווה שלא תורידו.
הסבל של בתנו רחל נמשך 4 שנים.
חיבור לא נכון של הושט, גורם לה להיות רעבה 24 שעות, לראות אוכל ולא להיות מסוגלת לאכול אותו.
משהו בסיסי, שאנו עושים כל יום הרבה פעמים ביום, פשוט לאכול לחם, שניצל, מאכלים בסיסים, ובשבילה ילדה חמודה ומתוקה סבל תמידי.
רעב שמכלה אותה, היא בתחושה של מוצאי צום, לפני האוכל, אבל היא לא יכולה לאכול.
אנו איתה 24 שעות ביממה, ברעב שהורג אותה פיזית ונפשית, בהקאות הלא נגמרות, בסוגי משקאות שנותנים לזקנים תשושים, כדי שתשרוד.
חייה של רחל אינם חיים, וגם חיינו הפכו לגיהנם.
בארץ לא יודעים לתקן מום שכזה, קופת חולים אינה מממנת את הטיפול שדורשים מאיתנו עבורו 200,000 דולר בבוסטון.
המשאבים שלנו מוגבלים, אבל אנו עושים הכל עבור בתנו רחל, ומתגלגלים איתה בבתי חולים 4 שנים קשות, רחל אומללה ברמות שלא ניתנות להעביר במילים.
אנו פונים אליך, להיות חלק מקמפיין משותף שעורכים עבור רחל שבסופו נטוס לבוסטון וסוף כל סוף, רחל תוכל פשוט לאכול סנדביץ כמו כל ילד, ולהפסיק להיות רעבה ואומללה שנים ארוכות.
תנו לנו יד, ולרחל ביס של חיים, כי עברו כבר 4 שנים מטורפות של סבל, והיא כבר לא יכולה אפילו עוד יום אחד שכזה.
אנו בוכים ומתחננים עבורה.
די לסבל, תצילו אותי, ועכשיו.
אנו מודים לכם מאוד, בשמנו ובשם רחל.
אנא ממכם כנסו ללינק תירמו ושתפו הלאה.
https://givestart.org/project/helprachel/