נוקיה 105 דור 4 (2023) שקניתי ב-100 ש"ח באלי אקספרס (עברית מלאה - הגיע לי תוך 8 ימים):מקפיצה
מישהו קנה לאחרונה פלאפון טוב מאלי אקספרס?
מתאים לכל חברות הסים?נוקיה 105 דור 4 (2023) שקניתי ב-100 ש"ח באלי אקספרס (עברית מלאה - הגיע לי תוך 8 ימים):
ק.ש.105 4g מקורי 2023 תכונה טלפון sim כפול bluetetooth 5.0 1450mah סוללה fm הקלטת רדיו טלפון עם מקלדת hebrew מקלדת - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אפשר לפרוץ את זה שיתאים לכל החברות - עולה בחנויות לפרוץ 50 או 80 ש"חמתאים לכל חברות הסים?
השמיעה טובה ועם קליטה?
תודה
@haiosi קניתי את הפלאפון הזה, יש לי סים של סלקום וכתוב שהוא מושבת,אפשר לפרוץ את זה שיתאים לכל החברות - עולה בחנויות לפרוץ 50 או 80 ש"ח
אפשר להשתמש בסים של הוט או גולן, הסים נחסם, מתקשרים והם פותחים (זה מה שאני עשיתי)
בינתיים השמיעה והקליטה נראים מעולה, אבל אין זה את זה מספיק זמן.... אעדכן בהמשך
לא ניסיתי. נראה שלא, לפי האשכול הזה:@haiosi קניתי את הפלאפון הזה, יש לי סים של סלקום וכתוב שהוא מושבת,
האם יש צורך לקנות סים חדש? או שיש דרך להשתמש בסים הזה?
זה לא דור 4...אני גם קניתי מאליאקספרס פלאפון נוקיה 230 והוא מחזיק לי כבר שנתיים בלי עין הרע, וצריכה עוד פלאפון כזה, הבעיה שהקישור ממנו הזמנתי כבר לא תקין, יש מה לעשות???
יש למישהו קישור טוב?
הספיק להחליף גירסה כדי שיעבוד סים כשר?נוקיה 225 פלאפון מעולה, משמעותי יותר זול מבחנויות.
החלפנו גירסה לגרסה כשרה ב50 שח בחנות.
אשמח לדעת האם המכשיר מומלץאפשר לפרוץ את זה שיתאים לכל החברות - עולה בחנויות לפרוץ 50 או 80 ש"ח
אפשר להשתמש בסים של הוט או גולן, הסים נחסם, מתקשרים והם פותחים (זה מה שאני עשיתי)
בינתיים השמיעה והקליטה נראים מעולה, אבל אין זה את זה מספיק זמן.... אעדכן בהמשך
מקפיצה,אשמח לדעת האם המכשיר מומלץ
הבטריה עובדת טוב ולא נגמרת מהר?
תודה
פצצה!מקפיצה,
אשמח לדעת מה אתם אומרים עכשיו על המכשיר לאחר שעבר זמן..
האם הוא באמת טוב?
השמיעה?
הקליטה?
ואיזה חברה הסים שאתם משתמשים.
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: