לדעתי @יצחק גיטריסט ביקש רעיון מעשי כלומר מידיעה ולא סתם רעיונות באויר.
אני מאמין שאתה או אמא יבהלו......אשמח מאוד למי שיכול להעלות רעיון של עבודה לאמא בת 72 שצריכה השלמת השלמה,
היא עבדה עד היום ורוצה להמשיך לעבוד, עדיף מהבית וגם בחוץ.
באזור ירושלים, גבעת זאב.
יש ידע בהרבה דברים.
תודה מראש
הם לא מקבלים בגילאים כאלה.אני מדמיינת שבגיל הזה אעבוד בתינוקייה בבית החלמה (אולי אפילו משמרת לילה)
נשמע לי חלום
ויש המון סיפוק....
רק מי שעשה את זה מבין.... ואני כותב מניסיון....איזה סיפוק?!?!
לא נראה לי שהיא מסוגלת נפשית...רק מי שעשה את זה מבין.... ואני כותב מניסיון....
יש המון חסד חוץ מהטהרה עצמה, וסיפוק מהמצווה עצמה שעושים כמו שצריך (ולא כולם מסוגלים/ות)
קצת קשה להציע הצעות כשלא יודעים על איזה כיוון מדובר...אשמח לקבל איופורמציה למי שיש הצעה מוסדרת עם מספר טלפון לפנות אליו או אליה.... או במייל.....
לאהיא יודעת ידיש?
היא עבדה בעבודה הזאת פעם אחרונה, הרבה שנים.היא יכולה לשמור על מיבחנים
מאיפה? יש לי מישהי להציע להן. מבוגרתאני חושבת
שבעידן של היום שנשים עובדות קשה,
לבשל למשפחות שהאמא עובדת קשה ומרויחה מספיק כדי לשלם את זה,
אני מכירה 2 נשים שמחפשות משהו כזה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: