כאחד שכבר משתמש כ7 שנים במצברים מבית מאירי שבת אני יכול להגיד לכם אני מאוד מרוצה. לא היה לי בכלל תקלות אני משתמש בכל הבית כולל מזגן ופלטת שבת. אני לא יודע על איזה רעש מדברים (אולי אצלהם זה ממש בתוך הבית אני לא יודע... ועל זה אני יכול לומר שבמאירי שבת הם מאוד יצירתיים בתחום) כמו כן במאירי שבת נתנו לי תשלומים מאוד נוחים ממש שזה יצא כ400 ש"ח לחודש....אחרי הרבה בירורים עשינו בסוף גנרטור רגיל. (זה לא היה כ"כ פשוט לחבר אותנו טכנית אבל נמצא ב"ה פתרון)
השיקולים שלנו היו אלו:
- מצבר רציני (גם למזגן ולא רק לתאורה) תופס הרבה מקום
- כשרוכשים מצבר צריך לחשב את הצריכה הממוצעת המקסימלית לשבת ולרכוש לפי זה. מה שאין כן בגנרטור שניתן לשנות את הצריכה בהתאמה (חורף/קיץ/גודל המשפחה) וכן צריך לחשב את הצריכה ל-10 שנים הבאות...
- העלות החד פעמית היא גבוהה מאד. (לנו יצא בין 10,000 ל-15,000) מה שאין כן בגנרטור שזה תשלום חודשי
- לגבי אנרגיה סולארית לא בררנו כיון שאין אצלינו גישה לגג.
נו באמת לפעם בכמה שנים יש הרבה פתרונות יצירתיות כגון שימוש בגז במקום פלטה... וחישובי השעות שיתאימו לכמה ימיםוהאם באמת מצברים לא יכולים לספק 3 ימי חג?
יש מידע על זה?אני אנסה לבדוק לגבי אנרגיה סולארית
לא מבטיחה תשובה מהירה...
מצברים לשבת
מצברים לשבת:
יש לי גם למזגנים ואני מאוד מרוצה.
הרב היינריך שליט"א המומחה לכך, ויש לו הרבה סבלנות להסביר הכל על כך.
פאל': 151548453994 משאירים הודעה והוא חוזר.
עלויות: לפי כמות הצריכה. תשאלו הכל את הנ"ל.
כמה חשמל אפשר לצרוך עם זה: כנ"ל.
רעש: כשהמאוור פועל יש מעט זמזום כמו מאוורר.
בהצלחה
עד כמה שידוע לי - צריך למלא מים מזוקקים מדי פעם.חוץ מלהרים מתג בערב שבת אני לא צריך לעשות כלום .....
יש סוגים שלא צריך כלוםעד כמה שידוע לי - צריך למלא מים מזוקקים מדי פעם.
עדיין אקטואלי? כמה וואט הממיר?
עדיין אקטואלי? כמה וואט הממיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: