דרוש מידע מצבר עבור ציוד רפואי

דוב2

משתמש צעיר
שלום וברכה
אני מעוניין ליצור מצבר עבור תינוקת שמחוברת למספר מכשירים, כדי שתוכל להתנייד בעגלה וכן להתנייד בשבת במיעוט חילול שבת.
חשבתי פשוט לקחת מצבר (חשבתי על מצבר ליתיום שהוא יותר קל במשקל) ולחבר לו ממיר מתח של רכב וכך לספק חשמל.

אשמח להארות והערות על ביצוע התוכנית הזו אם יש בעיה, או עזרה והכוונה למי שיש מידע על סוגי מצברים ומטעני מצברים וכל מה שיכול לעזור בנושא. (או אם יש סכנה בטיחוטית בזה)
אני אישית לא רואה בעיה חוץ משמפליא אותי שלא שמעתי בינתיים על אנשים שמחזיקים כזה דבר לתינוקות שמחוברים למכשירים שונים, וחוץ מהאמור זה חשוב כמובן גם למצבי חירום כגון שלג וכדו' (ח"ו שלא נגיע למצבי חירום).

אם גם מישהו מכיר פיתרונות אחרים שמשמשים אנשים שיש להם ילדים המחוברים למכשירים אשמח לשמוע.
תודה מראש

נערך לאחרונה ב:

תילתן

משתמש סופר מקצוען
נראה לי שמתאים לפנות לעזר מציון או יד שרה
יש להם גם נסיון וגם אנשי מקצוע וטכנאים
לגבי שבת מכון צומת זה הכתובת

דוב2

משתמש צעיר
נראה לי שמתאים לפנות לעזר מציון או יד שרה
יש להם גם נסיון וגם אנשי מקצוע וטכנאים
אבי התינוקת פנה ליד שרה ואף ביקר שם בחדר מיוחד אם כל מיני פתרונות יצירתיים שאנשים משאירים שם ולא היה שום דבר בנושא. אם מישהו מכיר שכן יש אשמח לשמוע.

אני וביתי

משתמש מקצוען
שלום וברכה
אני מעוניין ליצור מצבר עבור תינוקת שמחוברת למספר מכשירים, כדי שתוכל להתנייד בעגלה וכן להתנייד בשבת במיעוט חילול שבת.
חשבתי פשוט לקחת מצבר (חשבתי על מצבר ליתיום שהוא יותר קל במשקל) ולחבר לו ממיר מתח של רכב וכך לספק חשמל.

אשמח להארות והערות על ביצוע התוכנית הזו אם יש בעיה, או עזרה והכוונה למי שיש מידע על סוגי מצברים ומטעני מצברים וכל מה שיכול לעזור בנושא. (או אם יש סכנה בטיחוטית בזה)
אני אישית לא רואה בעיה חוץ משמפליא אותי שלא שמעתי בינתיים על אנשים שמחזיקים כזה דבר לתינוקות שמחוברים למכשירים שונים, וחוץ מהאמור זה חשוב כמובן גם למצבי חירום כגון שלג וכדו' (ח"ו שלא נגיע למצבי חירום).

אם גם מישהו מכיר פיתרונות אחרים שמשמשים אנשים שיש להם ילדים המחוברים למכשירים אשמח לשמוע.
תודה מראש
לא בטוח שצריך ממיר בד"כ למכשירים האלו יש שנאי תבדוק אם הכל מגיע לאותו מתח כך שצריך רק מצבר אחד במתח ובהספק המתאים.
מכיר משהו שעשה מצבר למכשיר הנשמה אבל זה לא הלך יותר מידי אז כן מכבים ומדליקים או מכניסים לשקע מכשירים רפואיים אין מה לעשות.

חיים יפים

משתמש צעיר
יצויין שמכון צומת אינו מוסכם ע"י הרבנים החרדיים. והוא מתנהל עפ"י פסיקות של רבנים מחוגי המזרחי.
הכתובות שמקובלות הלכתית הם או המכון המדעי טכנולוגי להלכה מיסודו של הרל"י הלפרין זצ"ל (ניתן לפנות אליהם כאן) או משמרת השבת

מאה100

משתמש מקצוען
לאיזה מכשירים צריך את זה?
לרוב או כל המכשירים הרפואיים (החיוניים) יש היום סוללה ל12 או 24 שעות

דוב2

משתמש צעיר
לאיזה מכשירים צריך את זה?
לרוב או כל המכשירים הרפואיים (החיוניים) יש היום סוללה ל12 או 24 שעות
מכשיר PPN (הזנה דרך הווריד) ומכשיר קנגרו (הזנה לחלב אם).
המכשירים שיש לו הם עם בטריה לא ארוכה (אולי 5 שעות) (בחיפוש גוגל על מכשיר קנגרו דומה כתוב במפרט 6 שעות).
וחוץ מזה כשהמכשיר לא בחשמל הוא מצפצף זה לא נעים לצאת כך לרחוב או לעבור כך שבת שלמה.

יעל OT

משתמש רשום
ה- מקום לפתרונות בתחום- פל"א באלי"ן.
הייתי שם והם מפתחים מנגנון מסוים שקשור לתחום.
ומעבר לכך הם מתמחים ביצירת פתרונות לצרכים רפואיים עם אנשי מקצוע מכל התחומים.
המקום המתאים והמקצועי ביותר.
בהצלחה

מאה100

משתמש מקצוען
מכשיר PPN (הזנה דרך הווריד) ומכשיר קנגרו (הזנה לחלב אם).
המכשירים שיש לו הם עם בטריה לא ארוכה (אולי 5 שעות) (בחיפוש גוגל על מכשיר קנגרו דומה כתוב במפרט 6 שעות).
וחוץ מזה כשהמכשיר לא בחשמל הוא מצפצף זה לא נעים לצאת כך לרחוב או לעבור כך שבת שלמה.
מכשיר PPN מחובר לחשמל?
קנגרו יש לנו 2 אחד בלי בטריה בכלל והשני עם בטריה לכמה שעות טובות והוא לא מצפצף. אבל בכל מקרה לא מספיק לשבת שלימה.

הפתרון שהצעת מעניין ויכול להיות שזה ירוץ. אנשים נורא ישמחו.
אצלינו ספציפית זה לא אקטואלי כי אנחנו לא ניידים בלי קשר. לכן לא הבנתי בהתחלה.

יוק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שלום וברכה

תודה מראש
העלתי את זה פעם כאן

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
גמח מצברים לשבת,
זה מצבר קטן ששמים בעגלה למטה
וזה שקע למכשירים שמספיק לכל השבת.
כרגע זה מתאים בעיקר למוניטורים ,ולמכשירי האכלה ,
אנחנו מנסים למצוא פתרון למכשירים נוספים בעז"ה
אפשר לפנות במייל BACH25116@
או בטלפון 0527625116

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה