למה לא להתקשר לחברת האשראי?
הם בטוח ידעו למצוא את המאבד.
אני התקשרתי אליהם וזה לא נתן לי להיכנס בלי מספר זהותעד שאני אקבל תשובה. למה שלא תנסו דרך חברת האשראי?
לכל בנק?אני מצאתי פעם אשראי ופשוט נכנסתי לבנק והם התקשרו אל בעל הכרטיס והשארתי את זה שם שיבוא לקחת
איזה אשראי זה? בנקאי?לכל בנק?
לא מקסאיזה אשראי זה? בנקאי?
זהו שצריך עם מספר זהות של בעל הכרטיסאז זה יותר בעיה כי לא כתוב פרטי בנק
אולי תתקשרי למקס עם המספר זהות שלך?
אחרי שיענו לך על שלך תגידי להם על הכרטיסזהו שצריך עם מספר זהות של בעל הכרטיס
אבל לי אין כרטיס שלהםאחרי שיענו לך על שלך תגידי להם על הכרטיס
144 לא היה את המספרלפי השם אפשר לבדוק באגרון, לנסות לאתר את השם ב144 או שם של אחד מבני המשפחה.
[אא"כ השם זה משה כהן...]
רוב הסיכוי שהם יבקשו את מספר הכרטיס - ויבטלו אותו במקום!! זה מה שהחוק קובע להם לעשות. במקרה שמוסרים כרטיס בנקאי בבנק עצמו, הבנק הוא משמרת טובה לכל עניין, אבל כל עוד שזה אצלך, אין טעם להתקשר, אא''כ את רוצה שיידעו את בעל הכטיס שירגע שזה מבוטל.אבל לי אין כרטיס שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: