שמח שמחקת דבר שציטט אותי והעציב את @castamir שלנו, למרות שלא ראיתי.
שמח שמחקת דבר שציטט אותי והעציב את @castamir שלנו, למרות שלא ראיתי.
אז אכתוב במילים אחרות: אם יהיה המשך, מעניין אותי אם זה יחקור יותר צדדים של האנטגוניסט. אולי זה יבליט יותר את הניהול המוטעה של השליטים.שמח שמחקת דבר שציטט אותי והעציב את @castamir שלנו, למרות שלא ראיתי.
אני עדיין בתהליך אם מישהו מוכן לזרז לי אותו אני אשמחוואו!
לקח זמן להבין את הנמשל...
חתולים. ציפורניים. חומות.אני עדיין בתהליך אם מישהו מוכן לזרז לי אותו אני אשמח
נו?חתולים. ציפורניים. חומות.
סורי מאדאם, לא ידעתי. אכן, כדאי לוותר.אני לא ישראליה
אצלינו אומרים פרדון סניורהסורי מאדאם, לא ידעתי. אכן, כדאי לוותר.
טוב, אז כנראה שהכוונה ל... הוגשה תביעה לגזענות, חסוי עד לפסיקת בג"ץנו?
ברחל בתך הקטנה פליז
או שאם אני לא ישראליה לא אבין?
מדובר כאן רק על השליטים, הסיפור הזה לא מדבר על החתולים בעצמם.אז אכתוב במילים אחרות: אם יהיה המשך, מעניין אותי אם זה יחקור יותר צדדים של האנטגוניסט. אולי זה יבליט יותר את הניהול המוטעה של השליטים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: