נחניאלית
היית כשדיברנו על זה?
נחניאלית
לצערי לא הצלחתי להשתתף.
היית כשדיברנו על זה?
תודה!נחניאלית זה פשוט קישוט מיוחד!
כנראה שלא
היית כשדיברנו על זה?
לדעתי פרחים. יותר שימושי ומאפשר יותר יצירתיותעם איזה טכניקה כדאי להתחיל, פרחים או מילוי?
מי העלתה?וכן האם מותר לי להדפיס את ההדרכות שהעליתן כאן בפורום, אני צריכה לתת להם דף הסבר.
מיוחד מאד מאד!!!אז כנראה שבסוף הקישוט יהיה מוכן סוכות תשפ"א. בעז"ה
היום ישבתי שעות.
פשוט כי לא היה מצב לשום דבר אחר. סוג כזה של יום.
כמובן שעדיין אין מקל של הכינור ולא רקע כמו שאני רוצה ולא כיתוב.
אבל חלק הקווילינג מוכן.
איך יצא?
ושוב תודה @אוריגמי
ותודה ל@רותי ינאי שהפכה לי את הרקע האפור של הקרטון ביצוע ללבן, רק בדביל שאוכל להעלות לכאן.
טרם הוחלט אם כל העסק יקבל ספריי בצבע זהב או ישאר צבעונימיוחד מאד מאד!!!
אהבתי את הצבעוניות המגוונת
ואת הגיוון גם בצורות הפסים הישרים שעוברים באמצע מאד מוסיפים
ברור שזה ענין של מיומנות.יש לי שאלה, מקווה שהיא בסדר...
אני כבר זמן רב חולמת לעשות קווילינג לקישוט סוכה
אלא מה? בפינטרסט יש השראות מדהימות
וכשאני רואה פה בפורום וכו' את היצירות אני מתאכזבת, זו לא אותה תוצאה מרהיבה לטעמי
קשה לי למקד מה השינויים שיוצרים את ההבדל,
האם זה מיומנות נרכשת של עבודה חלקה ויפה? תכנון העיצוב? טכניקות שונות? חומרים וכלים מקצועיים?
אם אני משקיעה זמן על זה, אני רוצה שיצא לי ברמה של פינטרסט...
אשמח לשמוע מהמנוסות, אולי @להיות בשמחה שהתמונת משתמש שלה ברמת פינטרסט
עיצוב זה החלק שלי ב"ה, אז אני לא מוטרדת ממנוברור שזה ענין של מיומנות.
רוב מה שאת רואה כאן זו התנסות ראשונית בקווילינג
בפינטרסט את רואה לרוב עבודות מקצועיות או כאלו של אמני קווילינג או של כאלו שכבר התנסו בכמה וכמה עבודות.
בנוסף, הרבה מעבודות בפינטרסט הם כאלו עם רווחים גדולים בתוך השטחים. או הרבה קוים מתוחים של ניר ולא דוקא עגולי/עלי מילוי וכיוצ"ב. או שילוב של כמה טכניקות קווילינג ביצירה אחת, קצת כמו אצל @להיות בשמחה
את יכולה לקחת דוגמא מפינטרסט ולהעתיק בדיוק. אין שם טכניקה מיוחדת זו אותה טכניקה רק הסגנון יותר מתקדם לרוב. אם זה מתאים לך.
בגדול- קווים מאוד קשה להדביק.
אישית ניסיתי כמה וזה החלק הקשה ביותר. ללא ספק
את הקוים מדביקים כשהם עומדים על הצד הדק כמובן וזה לא קל. אפשר להיעזר בשיטה של סיכות תפירה על קלקר- ליצור מסגרת וסביבה לסובב כשההדבקה,- שוב על הצד הדק.עיצוב זה החלק שלי ב"ה, אז אני לא מוטרדת ממנו
איך הוא יצליח לצאת לי יפה כמו בפינטרסט, זאת הבעיה האמיתית...
מה הטכניקה בכלל להדבקת קווים? והאם הם משתמשים בניירות דקים יותר אולי?
כי יוצא להם גם הסלסולים יותר חלקים ופחות נתקעים כאלו, לא יודעת להסביר את עצמי...
מה הכוונה כמה טכניקות של קווילינג?
ז"א שאם אני רוצה לעשות פעם ראשונה קישוט סוכה כזהאת הקוים מדביקים כשהם עומדים על הצד הדק כמובן וזה לא קל. אפשר להיעזר בשיטה של סיכות תפירה על קלקר- ליצור מסגרת וסביבה לסובב כשההדבקה,- שוב על הצד הדק.
אבל זה לא קל לדייק.
איך תצליחי? זו מיומנות את רואה בפינטרסט עבודות של אמני קווילינג- לא חכמה לחטוף מהם חלישות הדעת...
כמה טכניקות קווילינג זה שילב של קוים, עיגולים, עלים בכל מיני גדלים, לבבות, מילוי חללים והשארת חללים וכיוצ"ב
אולי @אוריגמי בוא ותסביר טוב ממני
לא.ז"א שאם אני רוצה לעשות פעם ראשונה קישוט סוכה כזה
אני יכולה להתייאש מראש מתוצאה כמו שאני רוצה?
זהו, שחלק ממה שאני מכלילה ברמה גבוהה זה הקווי מתאר....לא.
את רק צריכה לעשות אימונים
זה נשמע כאילו פשוט.. לגלגל גלגולים ולהדביק
אבל בהחלט יש כאן מיומנות.
ואם את רוצה קישוט סוכה ברמה גבוהה על ההתחלה לדעתי תתחילי רק עם סגנונות העיגולים ,העלים והפרחים.
אחרת זה באמת סתם יתסכל ויאכזב
קווי המתאר הכי קשים
אני חושבת שאת צריכה להתאמן ולהתנסות ואז להחליט.זהו, שחלק ממה שאני מכלילה ברמה גבוהה זה הקווי מתאר....
אני מצחיקה, אה?
זו שיטת עבודה קלאסית למשל?
paper quilling alphabet letters | YNS crafts
mostly peoples and a loved one have name which start from letter A so, you can quill it easily at home to gift on birthday or any other special day.its tutor...www.youtube.com
מענין לשמוע מעוד כאלו מנוסותאני חושבת שאת צריכה להתאמן ולהתנסות ואז להחליט.
אולי יש לך כשרון ודיוק וילך בקלות יותר מאשר לי
מאד מזדהה איתך.זהו, שחלק ממה שאני מכלילה ברמה גבוהה זה הקווי מתאר....
אני מצחיקה, אה?
זו שיטת עבודה קלאסית למשל?
paper quilling alphabet letters | YNS crafts
mostly peoples and a loved one have name which start from letter A so, you can quill it easily at home to gift on birthday or any other special day.its tutor...www.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: