@שלמה ברנד יש לרכב טיוטה פריוס 2007?
אני לוקח על ההתקנה 300 שקל כולל הכול וזה לא משנה אם זה כולל מצלמהאגב. כמה אתה לוקח להתקנה?,?
מערכת טובה ואיכותית לפריוס פלוס.
ואם זה משנה אם זה כולל למצלמת רוורס או לא.
תודה
פה יש לך מסגרת לפריוס. מסגרת תזמין פלוס כבל@שלמה ברנד יש לרכב טיוטה פריוס 2007?
פה יש לך מולטימדיה ובשביל וייז תזמין את זהלי יש פריוס פלוס 2017
תודה על כל העזרה הסתבכתי לפרק את הפאנל המקורי של היונדאי ולוסטר אולי יש לך נסיון לפי התמונה מאיפה להתחילפה יש לך מסגרת עם כבל בלי קנבס
וזה עם קנבס
פה יש לך מולטימדיה אוניברסלית https://s.click.aliexpress.com/e/_DDAkGyz
אתה צריך לפרק את הפאנל של המזגןתודה על כל העזרה הסתבכתי לפרק את הפאנל המקורי של היונדאי ולוסטר אולי יש לך נסיון לפי התמונה מאיפה להתחיל
אני רוצה להזמין באמזון דווקא אבל אני לא יודע איך מוצאים מערכת שהיא לא אנדוראידאוטו אלא אפליקציות תוכל להסביר ליהי @שלמה ברנד תוכל להמליץ לי על מערכת איכותית דאבל דין כל הפלסטיקה מוכנה רק רוצה מערכת שהיא לא אנדרואידאוטו אלא עם אפליקציות משהו שלא יתקע לי
תודה רבה
בשביל מה אמזון חבל על הכסף יש לך בעלי אקספרס מערכות מאוד איכותיות ברמה שמוכרים פה בארץ מנסיוןהי @שלמה ברנד תוכל להמליץ לי על מערכת איכותית דאבל דין כל הפלסטיקה מוכנה רק רוצה מערכת שהיא לא אנדרואידאוטו אלא עם אפליקציות משהו שלא יתקע לי
תודה רבה
פה יש לך פאנלשלום , יש לך משהו מומלץ להונדה frv?
צריך וייז מוזיקה ומצלמת רוורס.
תודה רבה!
אני מחפש משהו שיגיע מהר, ויש לי מישהו שמגיע עוד מעט מארה"בבשביל מה אמזון חבל על הכסף יש לך בעלי אקספרס מערכות מאוד איכותיות ברמה שמוכרים פה בארץ
מה זה עוד מעט כי זה מגיע די מהר אם אתה רוצה אני יכול למכור לך עוד חדש שהזמנתיאני מחפש משהו שיגיע מהר, ויש לי מישהו שמגיע עוד מעט מארה"ב
יישר כח.פה יש לך מולטימדיה ובשביל וייז תזמין את זה
צבע: F7 4G 64G LHD
ותזמין גם מתאם קנבס תזמין את זה
Color: Type C No Amp
צריך לדעת להגדיר את זה נכוןיישר כח.
האם ההתקנה כרוכה במשהו מעבר לחיבור המולטימדיה לרכב עם מתאם?
והאם יש איזו מעלה לדגמים היותר חזקים ממה שציינת?
יש צורך במתאם אחר באופן שאני מזמין מולטימדיה עם אפשרות לסים?צריך לדעת להגדיר את זה נכון
ואם אתה רוצה יותר גיגה ראם אז תזמין מהקישור הזה https://s.click.aliexpress.com/e/_Dlxzyr9
רק תזמין שיהיה כתוב LHD שזה צד שמאל שמתאים לארץ
תחכה למחר מחר יש קופונים שווים
- קודי יום הבחירה העולמית : תקף למאי. 1 - 7, 2024 PST
US $3 הנחה של $29 קוד: AE3ZNAF
US $8 הנחה $69 קוד: AE8ZNAF
US $20 הנחה $169 קוד: AE20ZNAF
US $30 הנחה של $239 קוד: AE30ZNAF
US $50 הנחה של $369 קוד AE50Z
כן המתאם זה בשביל המצלמת רוורס ועוד נתונים של הרכביש צורך במתאם אחר באופן שאני מזמין מולטימדיה עם אפשרות לסים?
יש חסימה של אאוטנט עולה 50 שקל חד פעמי וזה חוסם הרמטי בדר'כ וכדאי גם לשים סים של נטפרי של וייז בלבדיש לי מערכת מולטימדיה של אנדרואיד ברכב, יש למישהו אולי רעיון כיצד ניתן לשים חסימה חינמית לאינטרנט? (האפליקציה של נטפרי לא תומכת ככה"נ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: