את קונה פאנל ואז זה מתאים לרכבלמה אתה ממליץ רק על אוניברסלית ולא על מערכת שתואמת לרכב?
איזה דגם בדיוק אתה ממליץ?
(אנחנו רוצים כולל מצלמה גם קדמית וגם אחורית)
שלום,
אשמח אם תוכל לשלוח קישור למולטימדיה לטויוטה פריוס 2019, צריכה וייז, ומצלמת רוורס
תודה רבה!
יש קישור מאמזון ולא מאלי אקספרס?שלום,
אשמח אם תוכל לשלוח קישור למולטימדיה לטויוטה פריוס 2019, צריכה וייז, ומצלמת רוורס
תודה רבה!
של אלי אקספרס זה מצוייןיש קישור מאמזון ולא מאלי אקספרס?
אפשר מייל או מס' טלפון?של אלי אקספרס זה מצויין
אין עניין באמזון
ואם אתה רוצה שיהיה יותר מהר יש לי גם מולטימדיות מארץ כולל אחריות לשנה במחירים נוחים
אם אתה מעוניין דבר איתי יש לי אצלי כזה במלאי
0527661381אפשר מייל או מס' טלפון?
@שלמהברנד
הי, אשמח לקבל קישור למערכת מולטימדיה למיצובישי לנסר 2011,
כמו"כ אשמח לשמוע עלות התקנה אצלך, ואופציות חסימה (אני מעוניין בוויז מוזיקה מצלמה וכו')
הי,https://s.click.aliexpress.com/e/_DBhgrOJ
התקנה זה 300 שקל ולגבי חסימה תסתכל בהודעה קודם
המוכר הוא מוכר מצויין תזמין לפחות את זההי,
האמת שמרוב אופציות אני לא יודע מה לקנות ומה ההבדלים ביניהם, אשמח אם תוכל לכוון אותי למשהו ספציפי,
אני רוצה משהו סביבות ה-500-600 שקל (כמובן אם צריך להשקיע יותר בשביל משהו נורמלי אני יזרום), ואשמח לדעת מה המערכת כוללת בתוכה,
כמו כן האם יש לך נסיון עם המוכר הזה?
ממש תודה על כל העזרה!!
ממש תודה!המוכר הוא מוכר מצויין תזמין לפחות את זה
צבע: S18-Camera
עדיף את זה
צבע: T10-B-Camera
וייז מוזיקה כניסה לסים מצלמת רוורס בלוטוס וכו'ממש תודה!
אני יזמין כנראה את זה: צבע: T10-B-Camera, תוכל רק להחכים אותי מה המערכת כוללת בתוכה (חסום לי בנטפרי)?
א. נכוןא. עדיין זה יותר זול מהמחירים בארץ.
ב. להבא, כל הזמנה מחו"ל שעלותה המקורים היא מעל 75 דולר, כדאי לבקש מהמוכר שירשום סכום נמוך מהסך הנ"ל כדי לא להתחייב במכס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: