אביזרים לרכב מערכת מולטימדיה לרכב

pch

משתמש חדש
שלום,
אשמח אם תוכל לשלוח קישור למולטימדיה לטויוטה פריוס 2019, צריכה וייז, ומצלמת רוורס

תודה רבה!

שלמה ברנד

משתמש פעיל
למה אתה ממליץ רק על אוניברסלית ולא על מערכת שתואמת לרכב?

איזה דגם בדיוק אתה ממליץ?
(אנחנו רוצים כולל מצלמה גם קדמית וגם אחורית)
את קונה פאנל ואז זה מתאים לרכב
כי המערכת האוניברסלית הזאת היא מערכת פצצה
ובשביל וייז תקני מינימום את הדגם הזה וזה כולל מצלמת רוורס ולגבי מצלמה קדמית זה תלוי כמה את רוצה להשקיע
צבע: 9 inch 4GB-32GB

שלמה ברנד

משתמש פעיל
שלום,
אשמח אם תוכל לשלוח קישור למולטימדיה לטויוטה פריוס 2019, צריכה וייז, ומצלמת רוורס

תודה רבה!
ובשביל וייז תזמין לפחות את זה
צבע: G5 3G 32G No JBL

פירקוד!!

משתמש פעיל
@שלמהברנד
הי, אשמח לקבל קישור למערכת מולטימדיה למיצובישי לנסר 2011,
כמו"כ אשמח לשמוע עלות התקנה אצלך, ואופציות חסימה (אני מעוניין בוויז מוזיקה מצלמה וכו')

https://s.click.aliexpress.com/e/_DBhgrOJ
התקנה זה 300 שקל ולגבי חסימה תסתכל בהודעה קודם
הי,
האמת שמרוב אופציות אני לא יודע מה לקנות ומה ההבדלים ביניהם, אשמח אם תוכל לכוון אותי למשהו ספציפי,
אני רוצה משהו סביבות ה-500-600 שקל (כמובן אם צריך להשקיע יותר בשביל משהו נורמלי אני יזרום), ואשמח לדעת מה המערכת כוללת בתוכה,
כמו כן האם יש לך נסיון עם המוכר הזה?
ממש תודה על כל העזרה!!

שלמה ברנד

משתמש פעיל
הי,
האמת שמרוב אופציות אני לא יודע מה לקנות ומה ההבדלים ביניהם, אשמח אם תוכל לכוון אותי למשהו ספציפי,
אני רוצה משהו סביבות ה-500-600 שקל (כמובן אם צריך להשקיע יותר בשביל משהו נורמלי אני יזרום), ואשמח לדעת מה המערכת כוללת בתוכה,
כמו כן האם יש לך נסיון עם המוכר הזה?
ממש תודה על כל העזרה!!
המוכר הוא מוכר מצויין תזמין לפחות את זה
צבע: S18-Camera
עדיף את זה
צבע: T10-B-Camera

ווינדוס

משתמש פעיל
א. עדיין זה יותר זול מהמחירים בארץ.

ב. להבא, כל הזמנה מחו"ל שעלותה המקורים היא מעל 75 דולר, כדאי לבקש מהמוכר שירשום סכום נמוך מהסך הנ"ל כדי לא להתחייב במכס.
א. נכון
ב. לא נולדתי הבוקר, היה רשום על החבילה מחיר נמוך יותר אבל כנראה במכס הם גם לא נולדו הבוקר והם מכירים את החברה ההיא
ג. בחלקי רכב אני חושבת שאפשר עד 150 דולר משהו כזה

ווינדוס

משתמש פעיל
@שלמה ברנד
קניתי מערכת לקיה פיקנטו והתקנתי אותה אבל המצלמת רוורס לא עובדת,
זה מחליף לרוורס, מראה את הסרגל אבל המצלמה לא נדלקת, מה יכול להיות?
הבאתי למישהו שבדק שכל החוטים מחוברים נכון

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה