כןזה טוב גם לורסו 2016? ומה להזמין?
והדגם הזה זה הכי בסיסי בשביל וייז עדיף את הT10איזה דגם?S18-Camera =2GB+32GB זה מספיק טוב?
כןזה טוב גם לורסו 2016? ומה להזמין?
והדגם הזה זה הכי בסיסי בשביל וייז עדיף את הT10איזה דגם?S18-Camera =2GB+32GB זה מספיק טוב?
זה הגיע עם קוביה שחורה קטנה באמצע החיבורים?שלום וברכה
קניתי מסך מולטימדיה מעלי אקספרס מותאם לדגם של הונדה סיוויק 2018
ב"ה חיברת את כל החיבורים והכל פועל, אך משום מה אין שליטה בלחצנים בהגה ואת המצלמה האחורית אני לא רואה ואני לא מצליח להבין מה לא חיברתי? יש למישהו מושג?
אתה צריך לבדוק מה כתוב כאן ולפי זה להגדיר את הדגם של הרכבאלו החיבורים שיש
צפה בקובץ המצורף 1694388ס=
זה של הרדיויש חיבור מרובע עם עיגול באמצע (סליחה על השפה) שלא חיברתי אולי זה קשור לזה
תצלם לי את זהויש חיבור ברכב של 3.5MM שלא חיברתי לשום מקום במסך
אחרי שמכניסים צריך להפעיל מחדש את המערכת לא את הרכב תוריד את המסך מלמעלה ותלחץ על איפוסב"ה הכל עובד
דחוף!!! מישהו יודע אם כשמכניסים בפעם הראשונה סים למערכת מולטימדיה האם צריך להגדיר איזה הגדרות מסוימות?
כי אני מכניס סים והוא לא קולט אותו?
עדיף את השני@שלמה ברנד
תגיד המלצת לי פעם על מולטימדיה כזאת להונדה FRV https://he.aliexpress.com/item/1005...rect=y&gatewayAdapt=glo2isr#nav-specification
ואחרי זה ראיתי שהמלצת למישהו אחר על
https://he.aliexpress.com/item/1005...9ac90f&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2isr
מה יותר טוב?
ועוד שאלה הרדיו ברכב שלי עושה בעיות ממש יורד לי הווליום לבד עולה לבד נתקע על תחנות עובר מאוקס לרדיו. זה בר תיקון? זה בעיה ברדיו או בחשמל?
תודה מראש...
מתאים גם למיצובישי גרנדיס 2010?
כןמתאים גם למיצובישי גרנדיס 2010?
והאם יש בזה מצלמת רוורס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: