זה לא יהיה לך טוב לוייז תיקח מהקוביות הכחולות ושיהיה כתוב 10 אינץ
מישהו יודע איזה מערכת מולטימדיה צריכים להונדה סיוויק 2018 סדאן
אני מחפש שעות בעלי אקספרס ועדיין לא מצאתי
(בדגם של הרכב על המסך רואים את החיישנים שנמצאים מסביב לרכב)
תודה רבה
תודה רבה על המלצה המהירהרדיו סטריאו לרכב אינאבי andriod עבור honda 10 האזרחי 10gen 2015 - 2021 מולטימדיה נגן מולטימדיה אלחוטי carplay - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מה הכוונה בצורך בסיסי וייז או רק מוזיקה ואנדרואיד אוטותודה רבה על המלצה המהירה
אם אני צריך לצורך בסיסי, איזה סוג כדאי לקחת מתוך מה שהמלצת?
ואחרי שאני מזמין יש לך מושג מי מתקין כזה דבר? ובכמה?
לפחות את זה או את היותר יקרים אם אתה רוצה להשקיעווייז ומוזיקה ויש גם את המערכות של הרכב חיישנים וכו
יש לך פה https://s.click.aliexpress.com/e/_DEd5ekRהאם יש לך קישור להונדה סיויק 2008?
זה תלוי אם אתה צריך את זה דחוף או שיש לך זמן לחכות אם יש לך זמן אתה יכול להזמין תחפש פה בדפים האחרונים הבאתי קישוריםקניתי טויוטה פריוס 2008 ואני מחפש להתקין מסך מולטימדיה רק לוויז ופנגו, בלי אינטרנט. האם מומלץ לקנות בעלי אקספרס (או אצל מישהו אחר בארץ)?
אני מתקין בביתר (למרות שאני שונא להתקין לפריוס 2008)ואם כן אצל מי מתקינים את המסך? והאם האינטרנט כבר מסונן או שצריך אח"כ ללכת לאאוט נט או משהו דומה?
תיצור איתי קשר במייל 2086841 @ גימיילואם זה קצת דחוף ואני מעדיף לקנות בארץ - איפה כדאי לקנות, ומה המחיר המומלץ? (מערכת פשוטה, אני לא מחפש להשקיע יותר מידי)
ואיך אני יוצר איתך קשר להתקנה?
יש לך פה https://s.click.aliexpress.com/e/_DEd5ekRאשמח לקבל קישור מולטמדיה להונדה סיווק 2008 שכוללת ווייז נגן ומצלמת רוורס ודרך מצוינת וזולה ואשמך לקבל מידע לגבי ההתקנה
אתה יודע אם יש לדגם הזה כניסת סים?לפחות את זה או את היותר יקרים אם אתה רוצה להשקיע
צבע: G5 3G 32G Style A
ושים לב האם מה שיש לך היום באוטו זה דגם Aאו B שים לב לתמונה
יש בזה כניסה לסיםאתה יודע אם יש לדגם הזה כניסת סים?
יש מבצעים על כל המוצרים בעלי אקספרס תחפש פה בדפים האחרונים הבאתי קישור לפריוס פלוסהאם יש גם מבצעים למערכת עבור רכב פריוס פלוס 2021
יש לך פה מסגרת תזמין כולל כבל https://s.click.aliexpress.com/e/_DdYLkIL
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: