כל המערכות היותר יקרות אז הם אם יותר ראם אז זה יותר מהירהאם ישנה עדיפות לדגם אחר ואם כן מאיזה בחינה?
כל המערכות היותר יקרות אז הם אם יותר ראם אז זה יותר מהירהאם ישנה עדיפות לדגם אחר ואם כן מאיזה בחינה?
כן,אתה שואל אם אפשר לחסום אותו הרמטי?
@שלמה ברנד
אני מחפשת מערכת מולטימדיה לטויוטה פריוס 2012, משהו טוב כולל מצלמת רוורס ודרך, אשמח לקישור
תודה רבה מראש
פה יש לך מסגרת לפריוס. מסגרת תזמין פלוס כבלשלום,
יש אפשרות לקבל קישור למערכת לטויוטה פיריוס 2008
אני רוצה להספיק את ה'בלאק פריידי'
תודה מראש וחג שמח
אם המערכת שיש לך היום זה עם כפתורי מגע אז תזמין את המסגרת הזאת בלי כבל@שלמה ברנד יש מצב לקישור למולטימדיה עם מצלמת דרך ורוורס ווויז לאוריס סטיישן 2015?
תודה מראש
פה יש לך מסגרתישר כח למומחה שמחכים אותנו מאוד אני צריך מערכת לקיה קארנס 2018 אם תוכל לשלוח קישור תודה משהו מומלץ
איך נראה אצלך ככה@שלמה ברנד בעבר שלחת לי קישור לקיה פורטה 2013 מולטימדיה למצלמת רוורס ורדיו באתי להזמין עכשיו אבל השתנה שם ואני לא יודע מה להזמין בתודה רבה מראש.
צפה בקובץ המצורף 1522931
ככה ......ושוב תודה.
תודה רבה
או זה אם 2 גיגה ראם מספיק לך אז זה יותר זול ומהמוכר הזה המכשירים פצצה
מדגם T10 ומעלה יש שם כולל מצלמת דרך ויש בליתודה רבה
יש שם כמה איזה מהם אני צריך להזמין בשביל מצלמה ורדיו (עם פנאל ומצלמה).
ואאי סליחה הסתבכתי לגמרימדגם T10 ומעלה יש שם כולל מצלמת דרך ויש בלי
זה עם מצלמת רוורס ואחד אחריו אם מצלמת דרך
ואחרי זה זה אם יותר ראם אז זה יותר מהיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: