דרוש מידע מערכת מולטימדיה לרכב

בט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אם יש לך כסף מיותר תקני ממתקין בארץ,
אבל, אם יש לך סבלנות מיותרת תזמיני מעלי אקספרס, לוקח קצת זמן, בסוף זה משתלם..
אני הזמנתי ללנסר 2011 עלה 430 ש"ח כולל מצלמה קדמית ואחורית ומיקרפון, התקנה פה עלתה 300 ש"ח.

איפה התקנת ?
ואיך ידעת מה להזמין שבטוח יתאים לרכב ?

ה-כנרית

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כתבתי 'מולטימדיה מיצובישי לנסר 2011 תואם מקור''.
התקנתי אצל בחור בשם יוני מרח' הירדן בב"ב.

הראשון שידע

משתמש רשום
אם יש לך כסף מיותר תקני ממתקין בארץ,
אבל, אם יש לך סבלנות מיותרת תזמיני מעלי אקספרס, לוקח קצת זמן, בסוף זה משתלם..
אני הזמנתי ללנסר 2011 עלה 430 ש"ח כולל מצלמה קדמית ואחורית ומיקרפון, התקנה פה עלתה 300 ש"ח.
השאלה היא איך האיכות של המולטימדיה מאליאקספרס, כמה אנשים ששאלתי אמרו לי שהמסך נשבר מהר ואין תמיכה מספיק טובה בעברית, ובכלל איכות גרועה, זה נכון?

בט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
למשהו יש נסיון עם מולטימדיה מאליאקספרס למאזדה 3 2011 -
ומצלמה אחורית ?

הייתי רוצה להזמין עם נסיון

etidan

משתמש מקצוען
עדיף להזמין באלי אקספרס, הבדל משמעותי של מאות ש"ח, צריך למדוד את המקום שיש ברכב למערכת ולהזמין לפי זה. אפשר ללכת למתקין שרק יתקין את זה בלי לקנות מהמתקין ישר.
בקשר לוויז וכו' זה תלוי בסוג המערכת. מערכת אנדרואיד תתמוך כמובן. מערכת אחרת לא תתמוך. הבעיה היא באנדרואיד שאין חסימה וצריך לסים שינון על האינטרנט. צירפתי קישור לאלי אקספרס מערכת אנדרואיד איכותית באזור 200 ש"ח. בהצלחה.
https://he.aliexpress.com/item/32977659032.html?spm=a2g0o.cart.0.0.794b3c00tqbHga&mp=1
היי
אני מנסה גם להזמין מערכת מולטימדיה לניסן ג'וק
ניכנסתי לאלי אקספרס ויש מלאאאאאאא אופציות
לפי מה מסתכלים?
עשיתי סינון לפחות של משלוח חינם ודרוג גבוה
ויש לי 5 אפשרויות
וגם בתוך האפשרויות האלה אפשר לבחור שם כל מיני סוגים
כנראה תוספות של אביזרים
אני רוצה משו טוב
ואני מסתבכת עם זה
אשמח לעזרה!!
הנה הקישורים שמצאתי:

yyff

משתמש פעיל
היי
אני מנסה גם להזמין מערכת מולטימדיה לניסן ג'וק
ניכנסתי לאלי אקספרס ויש מלאאאאאאא אופציות
לפי מה מסתכלים?
עשיתי סינון לפחות של משלוח חינם ודרוג גבוה
ויש לי 5 אפשרויות
וגם בתוך האפשרויות האלה אפשר לבחור שם כל מיני סוגים
כנראה תוספות של אביזרים
אני רוצה משו טוב
ואני מסתבכת עם זה
אשמח לעזרה!!
הנה הקישורים שמצאתי:

תבדקי כמות הזמנות, כל הקישורים שהעלית אין בהם כמעט הזמנות, יש מערכות מולטימדיה עם אלפי הזמנות!! [וזה רק מאותו מוכר, כך שממוכרים אחרים יש כנראה עוד כמה עשרות אלפים], וזה בדרך כלל מוכיח כמה זה איכותי, וגם במערכות שיש להם הרבה הזמנות יש הרבה חוות דעת, ואת גם יכולה לראות תמונות שאנשים פרטיים צילמו, ולא רק את מה שהמוכר בחר להציג בפנייך.
בקיצור, לא כדאי לך להיות הלקוחה הראשונה או השניה שקונה את המערכת.

etidan

משתמש מקצוען
תבדקי כמות הזמנות, כל הקישורים שהעלית אין בהם כמעט הזמנות, יש מערכות מולטימדיה עם אלפי הזמנות!! [וזה רק מאותו מוכר, כך שממוכרים אחרים יש כנראה עוד כמה עשרות אלפים], וזה בדרך כלל מוכיח כמה זה איכותי, וגם במערכות שיש להם הרבה הזמנות יש הרבה חוות דעת, ואת גם יכולה לראות תמונות שאנשים פרטיים צילמו, ולא רק את מה שהמוכר בחר להציג בפנייך.
בקיצור, לא כדאי לך להיות הלקוחה הראשונה או השניה שקונה את המערכת.
יש משו מומלץ שאתה מכיר?

yyff

משתמש פעיל
בנוסף תבדקי גם כמה עוקבים יש למוכר
עוקבים רבים.PNG
עוקבים.PNG

yyff

משתמש פעיל
איך אני בודקת שזה מתאים לניסן ג'וק?
תמדדי, ונראה לישיש אפשרות להתכתב עם המוכר ולשאול אותו לפי דגם ושנת יצור, או לפי ס"מ.
אבל יש הרבה תגובות שליליות גם
אז למי להאמין???
ומה שששמת פה, לא במיוחד לניסן ג'וק
השאלה אם זה יתאים לי לרכב
צריך לבחון את התגובות, ולנסות ללכת על הכי בטוח, שום דבר לא 100%, אבל אם רוב התגובות חיוביות זה אומר משהו.

yyff

משתמש פעיל
איך אני בודקת שזה מתאים לניסן ג'וק?
אם חשוב לך שזה יהיה מתאים בול זה קצת יותר מורכב, אבל אם לא אכפת לך שיהיה רווח קטן, וזה לא יהיה מעוצב הכי יפה, יש שם מערכות אוניברסליות שזה לפי אינץ' שמתאים מבחינת הגודל של החלל שיש לך.

שלמה הרגיל

משתמש רשום
מישהו יכול לתת לי קישור לאנדוראיד טויוטה קורולה 2007 (האנדרואיד מונח בין המזגנים)

metapel

משתמש רשום
אני מחפש מולטי מדיה לפריוס 2020 לא מעלי אקספרס אני רוצה שיהיה לזה אבא, ולא שאני יאכל את זה כפי שאכלתי הרבה כסף בעלי אקספרס

.....

משתמש מקצוען
סליחה על ההקפצה
אני מחפשת מערכת מולטימדיה לסקודה אוקטביה 2019

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה