יש לי במקצועות אחרים אם זה יעזור לךיש למישהיא? זה קצת דחוף כבר ולא ענו לי מהגמ"ח...
יש לי במקצועות אחרים אם זה יעזור לךיש למישהיא? זה קצת דחוף כבר ולא ענו לי מהגמ"ח...
אם יש במה לעזור אז עוזריםאיזה אשכול מזעזע
צריך להחליף את שמו לאשכול הבקשות שלא נענו
לפעילות?תודה אבל אני צריכה רעיונות לפתיחה לשיעור תורה....
פשוט ראיתי אשכול של מערכים ועניין אותי מה העלו כי היו הרבה דפיםאם יש במה לעזור אז עוזרים
אבל צריך לקחת בחשבון שיש מלא מקצועות וקורה אחת ל... שמישהי מסרה בדיוק אותו נושא שמישהי צריכה
ראיתי שמישהי העלתה כאן אבל זה לכיתות א'-ג'צריכה בדחיפות מערך לכיתה ד'
נושאים שמתאימים לל"ג בעומר
אש / בין אדם לחבירו / ועוד נושאים שיכולים להתאים
תודה
שיעור יהדות על כח הדיבור, כיתות ה-ו
היי יש מצב לקבל מערך על זהירות בדרכים?קיימים ברשותי שיעורים רבים.
שיעורים שהקלדתי בשעתו בתור סימנריסית, וכן שכפולים רבים שהקלדתי. (חא כולם בעבורי)
השיעורים-בתקיות.
השכפולים בקבצים.
אם את חושבת שקובץ מסוים יכול לעזור לך-אשמח.
צפה בקובץ המצורף 330155
אני מודעת לזה שזאת הודעה ממש ישנה, אבל אני פשוט באמצע כתיבת מערך על הנושאים האלה בדיוק - יש לך אופציה לשלוח לי?(אם עדיין קיים...)מספר שיעורים על ירושלים:
העיר העתיקה.
השערים בירושלים.
בתי כנסיות בעיר העתיקה ועוד
אין לי מערך, אבל יכולה לתת לך התחלה של רעיון.מערך שיעור בנושא זהירות בדרכים שיכול להתאים לכיתה ב', שיעור פתיחה?
חסד!...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: