היי יש לי מסירת שיעור שבוע הבא ואין לי רעיון אשמח לעזרהלאחר שראיתי ביקוש גדול לשיעור ספרות שפרסמתי כאן אני פותחת אשכול (מקווה שזה מאושר).
כל אחת שיש לה שיעור בכל נושא שהוא ומוכנה לשתף שתכתוב את שם השיעור+ מקצוע+ כיתה + כל פרט רלוונטי.
ומי שתזדקק לשיעורים פשוט תשלח הודעה למי שכתבה את השיעור.
לטובת הכלל, נא לא להעביר שיעורים הלאה (את שלי לפחות) בלי לבקש רשות.
שיעור מקצוע חולהיי יש לי מסירת שיעור שבוע הבא ואין לי רעיון אשמח לעזרה
היילאחר שראיתי ביקוש גדול לשיעור ספרות שפרסמתי כאן אני פותחת אשכול (מקווה שזה מאושר).
כל אחת שיש לה שיעור בכל נושא שהוא ומוכנה לשתף שתכתוב את שם השיעור+ מקצוע+ כיתה + כל פרט רלוונטי.
ומי שתזדקק לשיעורים פשוט תשלח הודעה למי שכתבה את השיעור.
לטובת הכלל, נא לא להעביר שיעורים הלאה (את שלי לפחות) בלי לבקש רשות.
יש לי מצגות, אולי יכול לעזור לך.שלום -
אני מנסה נואשות למצוא מערכי שיעור על גוף האדם, שכפולים וכו.
מי שיש לה איך לעזור לי , אודה לה מאוד!
רלוונטי משהו שקשור לפסח?מחפשת מערך שיעור יהדות לכתה ח'
מתאים לך שיעור בספרות לכתה ג' בנושא המשל?צריכה שיעור בספרות, לא משנה לאיזה כיתה, לא משנה באיזה נושא.
אשמח לשיעור ברמה גבוהה (עם סוגי שאלות, מטרות דידקטיות מרשימות) וכו' פשוט זו הדרישה
אבל אשמח גם לשיעור רגיל, ואשפצץ אותו....
תודה רבה ממש!
האמת שכל מערך בעברית יהיה טוב לי: דקדוק הבנת הנקרא, ספרות, וכו' לכל כיתה מכיתות היסודי
יש מערכים מדהימים במרכזיה הפדגוגית בשלמה המלך ב"ב תנסי לברר שםמחפשת רעיונות\הפעלות\מערכי שיעור לזהירות בדרכים כיתה ה'
יעזור לי מאוד!!!
מורה לתפארה, דוגמא ומופת!!!
אני בטוחה שהתלמידות שלך מושפעות ולומדות ממידותיך
שיעור יהדות על כח הדיבור, כיתות ה-ו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: