חזקה על חבר
משתמש רשום
איזה קריטרינים אני צריך לחפש כשאני קונה מערכת לדעת שהיא מערכת טובה: לדוגמא לדעת שהרדיו לא יקפוץ תחנות בנסיעה, שלאינרנט יהיה קליטה טובה ומהירה?
עדיין רלוונטי...?לכל מי שצריך עזרה מאיפה לקנות מערכות לרכב, מובילאיי, חיישני רוורס, מצלמת רוורס, מערכות מולטימדיה, מצלמות דרך וכו' אפשר בשמחה לכתוב כאן ואני אשתדל לעזור ולהפנות אתכם למומלצים.
אמור להתאים, תשלח למוכר צילום של הרכב לפני שאתה מזמיןעדיין רלוונטי...?
איפה אפשר לקנות מערכת מולטימדיה לרכב טובה וזולה? (קורולה 2006/2007)
עם אפשרות לחיבור של ווייז, מצלמת רוורס וכו.
מנסיונימישהו יודע אם סטיק של נטפרי מתחבר בוויפי למולטימדיה?
בשביל וויז כמובן
ואם רוצים שהדפדפן גם יעבוד זה פשוט מאד להוריד תעודות הבטחה.מנסיוני
אפשר לחבר סטיק של נטפרי למערכת והוויזז - רק הווויז יעבוד!
זה לא פשוט להוריד ולהתקין תעודת אבטחה....ואם רוצים שהדפדפן גם יעבוד זה פשוט מאד להוריד תעודות הבטחה.
כי?זה לא פשוט להוריד ולהתקין תעודת אבטחה....
צריך להשריש את התעודת אבטחה, והיות ומיטב ידיעתי אין אפשרות לפתוח במערכת של רכב root (צריך לעשות זאת דרך המחשב) מאנדרואיד 7 ומעלה מסובך מאוד להתקין תעודת אבטחה עיין כאןכי?
למיטב זכרוני זה דורש שתי פעולות.
הורדה.
התקנה.
אבל שוב, לוייז לא צריך את זה.
לא יודע מה זה להשריש.צריך להשריש את התעודת אבטחה, והיות ומיטב ידיעתי אין אפשרות לפתוח במערכת של רכב root (צריך לעשות זאת דרך המחשב) מאנדרואיד 7 ומעלה מסובך מאוד להתקין תעודת אבטחה עיין כאן
לאיזה סלולר כשר אתה מתכוון? ליאנג?מחפש מערכת דיבורית שתאפשר לדבר עם סלולר כשר.
איזה מערכת יש לך ישנה או חדשה?לא יודע מה זה להשריש.
אני רק יודע שיש לי באוטו מערכת אנדרואיד והתקנתי תעודת אבטחה בקלות וביעילות.
מומלץ לשאול את @שלמה ברנד המומחה..
נוקיה 208 ישן.לאיזה סלולר כשר אתה מתכוון? ליאנג?
אם כן אז יש מערכות שיש פתרון
בדר'כ אפשר לחבר אותונוקיה 208 ישן.
תודה על המענה!בדר'כ אפשר לחבר אותו
לא הבנתי את השאלהתודה על המענה!
אז איזה אבזרים עלי לקנות ?
אני 'עם הארץ' מופלג ברכבים [נהג חדש].לא הבנתי את השאלה
אתה רוצה לקנות מולטימדיה?
אז איזה רכב יש לך?
יש לך כמה אפשרויות או לקנות בלוטוס ששמים באוזןאני 'עם הארץ' מופלג ברכבים [נהג חדש].
יש לי קאיה ואני רוצה אפשרות לשוחח בנסיעה בלי צורך לגעת בנייד [מה שאסור לפי חוק תוך כדי נהיגה].
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: