מישהו יודע איפה ניתן למצוא את החבילה שלי היום או שהיא כבר אבדה מן הארץ?
רק עכשיו קבלתי מס מעקב מהמוכר ואני רואה שהחבילה הגיעה כבר לפני הרבה זמן לדואר
מה ניתן לעשות ומה זה אומר מחלקת דוורים ירושלים??
אשמח לכל מידע
צפה בקובץ המצורף 856296
ברוב מוחלט של המקרים זה עדיין בסניף, ולא ברור למה זה כתוב כך.מחלקת דוורים זה המקום שמשם שולחים את זה לכל הסניפים בירושלים
הכי טוב שתפני אליהם בצא'ט
אבל כתוב שזה במחלקת דווריםלכי לסוכנות רמת שלמה ותבקשי את ג-20
אז כתוב...אבל כתוב שזה במחלקת דוורים
השורה הזאת אומרת שמחלקת דוורים- קרי הדוור השאיר/ו לכם הודעה על דבר הדואראבל כתוב שזה במחלקת דוורים
תכנסי לאתר הדוארמישהו יודע איפה ניתן למצוא את החבילה שלי היום או שהיא כבר אבדה מן הארץ?
רק עכשיו קבלתי מס מעקב מהמוכר ואני רואה שהחבילה הגיעה כבר לפני הרבה זמן לדואר
מה ניתן לעשות ומה זה אומר מחלקת דוורים ירושלים??
אשמח לכל מידע
לי יש חבילה מנקסט שבדואר כבר כמה ימים ולא קיבלתי עליה לא sms ולא מייל. אני יודעת שזה הגיע נטו כי בדקתי בדואר...משהו קרה לדואר ישראל בחודשיים האחרונים?!
יש חבילה מחו"ל שאני מחכה לה כבר יותר מחודשייםובדואר ישראל לא רשום שזה הגיע וב'אלי' רשום שזה נמצא פה כבר חודשיים.
והיה לי עוד משהו שהייתי אמורה לקבל מהארץ, והיום התקשרו אלי ממי ששלח ואמרו לי שזה חזר ולא קיבלתי שום הודעה על זה
באתר של הדואר רשום מסוף דצמבר שהם קיבלו הודעה מסין על חבילה שאמורה להגיע לארץ.אם שלחו לך הודעה אז תדעי ואם התפספס אז לא תדעי לעולם שזה שם...
אגב, בד''כ אם התפספס אז זה גם לא יקפוץ להם כשתיקחי חבילה אחרת...
אם זה חבילה שיש עליה איזשהו מידע באתר של דואר ישראל אז זה ממש מוזר כי לי זה קורה רק עם חבילות בלי מעקב ועל חבילות עם מעקב יכול לקרות שאני לא אקבל הודעה אבל באתר זה כן מעודכןבאתר של הדואר רשום מסוף דצמבר שהם קיבלו הודעה מסין על חבילה שאמורה להגיע לארץ.
קרה לי (אחרי הלידה עוד הייתי בבי"ח) שהתקשרו אלי מהדואר נתנו לי מס' חבילה ואמרו לי שעד מחר הם משאירים את זה, ואז התקשרו להגיד שטעו ונתנו לי מס' מדף אחר,
שלחתי מהר מישהו לקחת - התברר שהוא סתם הלחיץ וגם היה לי שם 2 חבילות, זה היה מבאס כי הייתי צריכה לשלוח שוב מישהו שיקח.
באמת סיוט איתם
כתבו כאן שמומלץ ליצור איתם קשר אם זה תקוע כבר זמן במודיעיןומה עושים עם חבילה שתקועב במרכז מיון מודיעין כבר שבועיים? אפשר ליצור קשר עם דואר ישראל? בגדי הילדים לפסח...
היה לי 3 פעמיםשאלה: אם הזמנתי משהו מעלי אקספרס, והוא הגיע באיחור של 5 חודשים, ובינתיים קיבלתי כבר זיכוי מהמוכר, ופתאום עכשיו אחרי שהתייאשתי מהחבילה היא הגיעה. לפי הכללים צריך ליצור איתו קשר ולהעביר לו תשלום?
'לפי הכללים' לא.שאלה: אם הזמנתי משהו מעלי אקספרס, והוא הגיע באיחור של 5 חודשים, ובינתיים קיבלתי כבר זיכוי מהמוכר, ופתאום עכשיו אחרי שהתייאשתי מהחבילה היא הגיעה. לפי הכללים צריך ליצור איתו קשר ולהעביר לו תשלום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: