sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר
משתמש סופר מקצוען
לשם שינוי יש כבר חישוב לחלק מהמגישים את הבקשה
ועוד דבר חשוב שכרגע רשום שכל המענק יכנס ב15/7/20
בהצלחה
בהצלחה
רק לדרוש מהמעסיק שיגיש דוח 126 במהירותשאלה ליודעי דבר:
אם כתוב שלא הוגשו / נקלטו דיווחי המעסיקים, ולי יש טפסי 106, איך אני מעדכן אותם במערכת?
תנסי להגיש שוב ותראי מה זה יכתובאני לא זוכרת אם הגשתי בקשה
איך אפשר לדעת
איפה ראיתם שכל המענק ייכנס ב 15/07/2020 ?לשם שינוי יש כבר חישוב לחלק מהמגישים את הבקשה
בהצלחה
לפי השנה בה התקבלו הכספיםלאיזו שנה מחושבים דמי לידה שנכנסו בשנת 2020 על חודשי חופשת לידה בשנת 2019?
למי יש מידע? ניסיון?
האם ייתכן שבבדיקת הזכאות קיבלנו תשובה שלילית כי בבדיקה לא מחשבים את הסכום של הדמי לידה?לפי השנה בה התקבלו הכספים
בד"כ הם מקבלים ישר מביטוח לאומי את הנתונים,האם ייתכן שבבדיקת הזכאות קיבלנו תשובה שלילית כי בבדיקה לא מחשבים את הסכום של הדמי לידה?
כי בסימולטור יוצא שאנחנו זכאים לקבל מענק עבודה, אבל בבדיקה הם כותבים שאין זכאות בגלל הכנסות נמוכות.
thpv r
איפה ראיתם שכל המענק ייכנס ב 15/07/2020 ?
באתר רשות המיסים כתוב שזה ייכנס ב4 פעימות והראשונה היא ב15/07
שלחתי לרשות המיסים דרך פה-שאלה ליודעי דבר:
אם כתוב שלא הוגשו / נקלטו דיווחי המעסיקים, ולי יש טפסי 106, איך אני מעדכן אותם במערכת?
היום קיבלתי הודעה שכל הסכום יכנס ב-1/7.thpv r
איפה ראיתם שכל המענק ייכנס ב 15/07/2020 ?
באתר רשות המיסים כתוב שזה ייכנס ב4 פעימות והראשונה היא ב15/07
מי שמגיש עכשיו (והמעסיק הגיש טוס 126) מתעדכן לו מידית הסכום ותאריך המענק (1.7.20)לשם שינוי יש כבר חישוב לחלק מהמגישים את הבקשה
בהצלחה
אני שלחתי להם במייל את טפסי 106, האם דרך האתר שהבאתם זה יותר מהיר? ואם כבר שלחתי במייל אפשר לשלוח דרך האתר כדי לזרז?שלחתי לרשות המיסים דרך פה-
התעדכן תוך יום. שלחו לי הודעה שעדכנו ואקבל את כל הסכום ב-1/7.רשות המיסים
www.gov.il
לאעובד שניהיה בשנת 2020 בן 23 זכאי למענק עבודה?
מענק עבודה זה מס הכנסה שליל?
תודה רבה! מאוד דחוף לנו על סמך מה אתם אומרים את זה, והאם יש לזה אסמכתאות בחוקלפי השנה בה התקבלו הכספים
אני שלחתי דרך האתר. ותמיד ענו לי תוך מס' שעות או מקסימום בבוקר אחרי.אני שלחתי להם במייל את טפסי 106, האם דרך האתר שהבאתם זה יותר מהיר? ואם כבר שלחתי במייל אפשר לשלוח דרך האתר כדי לזרז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: