מחיר למשתכן מענק מחיר למשתכן

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
האם מישהו יודע האם זה נכון שמי שהיתה לו זכות בקרקע ב 10 שנים האחרונות, לא זכאי למענק?
אשמח למקור בעניין.
תודה רבה.

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
Screenshot_20200126-105041_Chrome.jpg

שמש!

משתמש מקצוען
תגידו יש סיכוי בכלל למשפרי דיור לזכות בהגרלה?

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
אם יש למישהו את הטלפון של גב' שרית הוכברג ממשרד השיכון אשמח לקבלו בפרטי.
תודה רבה.

יאיר155

משתמש רשום
האם מישהו יודע אם ניתן לקבל את המענק פריפריה במחיר למשתכן לפני המשכנתא, בבנק אמרו לי שצריך בשביל זה לפתוח תיק משכנתא ואם אני יפתח תיק רק לזה אח"כ לא ירצו לתת לי משכנתא על הדירה, זה הגיוני?
(זה יעזור לי לדחות את המשכנתא לפעימה הבאה שמצב ההכנסות שלי יהיה יותר טוב)

שושי שר

משתמש חדש
מי שחיפש את הטלפון של שרית הוכברג אני גם צריך אותה דחוף השגת אותה?

יוסף אדל

משתמש פעיל
האם מישהו יודע אם ניתן לקבל את המענק פריפריה במחיר למשתכן לפני המשכנתא, בבנק אמרו לי שצריך בשביל זה לפתוח תיק משכנתא ואם אני יפתח תיק רק לזה אח"כ לא ירצו לתת לי משכנתא על הדירה, זה הגיוני?
יש למישהוא מידע בעניין?

E_Y

משתמש פעיל

יש למישהוא מידע בעניין?
המענק פריפריה הוא אמנם 'מענק' אך הוא מתנהג כמו משכנתא
כלומר , מקבלים את זה כהלוואה מותנית בלי החזרים לכל תקופת ההתחייבות (5 או 7 שנים)
בפועל, זה ניתן דרך בנקים והבטוחה זה שיעבוד רגיל של הדירה .
אם אתם מתכוונים לקחת משכנתא זה באמת קצת יכול לסבך את התהליך מבחינת הבנק , הקבלן, וכו'
אני מניח שיש פתרון משפטי לזה אבל זה לא נראה טוב להסביר לבנק למה בעצם אתם לא מגישים עכשיו את הבקשה על כל המסגרת המבוקשת...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה