מה פירוש השגה?מסר: קיבלתם דחיה? הגישו השגה!
מה פירוש השגה?מסר: קיבלתם דחיה? הגישו השגה!
מה פירוש השגה?
יומייםגם איי קיבלתי מייל כזה...
ובאתר הסטטוס בטיפול,
תוך כמה זמן משליחת המייל נכנס הכסף?
לחצתי על השגהמידע שימושי - מענק לעצמאים ב'חרבות ברזל' - עדכונים! למי שיש...
לא הזכאות היא למי שיש לו ירידה באוקטובר 2023 לעומת אוקטובר 2022 לא נכון כתוב בפירוש שעסקים שנפתחו עד ה30/08 יש מישהו שיודע??www.prog.co.il
יומיים
איך הגשת בקשה לפתיחת מסלול אם רושם לך "אינך נמנה עך רשימת העסקים הזכאים"?הבו עיצה, לא מצליחה להגיש בקשה למענק רשום לי "אינך נמנה על רשימת העסקים הזכאים", (מענק הוצאות מזכות כל הארץ) הגשתי בקשה לפתיחת מסלול וכבר שבועיים לא עונים מה הפתרון?
איפה?- אם זה עוסק פטור, צריך למלא הצהרת עוסק פטור
עסקים שהם בתחום פסיכולוגיה ותחומי נפש אחרים (ייתכן תחומים נוספים, זה מה שאני נתקלתי) קיבלו הודעה כזאתהבו עיצה, לא מצליחה להגיש בקשה למענק רשום לי "אינך נמנה על רשימת העסקים הזכאים", (מענק הוצאות מזכות כל הארץ) הגשתי בקשה לפתיחת מסלול וכבר שבועיים לא עונים מה הפתרון?
ההגשה של נובמבר תיפתח רק בינוארמתי מקבלים על חודש נובמבר???
עוסק פטור, אבל נפתח ב19/09/23 כך שאין לי צורך להגיש הצהרת עוסק פטור ל2022- אם זה עוסק פטור, צריך למלא הצהרת עוסק פטור
לא התחום, אבל בכל מקרה עדיין לא יכולה להגישעסקים שהם בתחום פסיכולוגיה ותחומי נפש אחרים (ייתכן תחומים נוספים, זה מה שאני נתקלתי) קיבלו הודעה כזאת
אבל אחרי התערבות( בין השאר גם של המשרד שבו אני עובדת) הם הפסיקו להפלות עסקים כאלה
וכולם זכאים למענק, כמובן אם יש ירידה בהכנסות ולפי מחזורים
תנסו להגיש שוב
תאריך הגשת הבקשהיכול להיות שהגשתי לפני יותר מעשרים יום ועדיין בטיפול?
הגיוני שכך.ההגשה של נובמבר תיפתח רק בינואר
לאחר שידור נובמבר דצמבר
ככל הנראה גם מדווחים דו חודשי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: