מעדכן שניסיתי עכשיו שוב, ועבר לי על השלב של המילוי לפי חודשים ומחזור עסקאות.2 שאלות על הפיצויים במסלול מחזורים:
1. יש לי עוסק פטור. הירידה במחזורים לחודש אוקטובר נמוכה מסכום הפיצויים בהתאם לגובה המחזור השנתי. כמה פיצויים עליי לרשום בתביעה, את מלוא הסכום או את שיעור הירידה בלבד?
2. האם יש לקחת בחשבון גם את ההוצאות או את המחזור בלבד? אציין שבעסק שלי הרווחים נטו הם כ-20-30% בלבד מהמחזור.
היית צריך לצרף מסמכים?מעדכן שניסיתי עכשיו שוב, ועבר לי על השלב של המילוי לפי חודשים ומחזור עסקאות.
כי בעוסק פטור הם בעצם מסתמכים רק על ההצהרה שלך.
תנסה שוב להגיש.
בהצלחה.
לא, בפעם הראשונה היה שלב של צירוף מסמכים, אח"כ זה השתנה,היית צריך לצרף מסמכים?
ניסיתי בבוקרלא, בפעם הראשונה היה שלב של צירוף מסמכים, אח"כ זה השתנה,
נכנסת לשם עכשיו?
אולי מישהו בכל זאת יודע?@יהודה מילר - ראשית יישר כח על כל ההסברים וכו'...
עוסק פטור זה משנה אם הוא גר באיזור יישוב מיוחד (עד 40 ק"מ מעזה) או לא?
כלומר האם עוסק פטור בכל מקרה עד מחזור של 50,000 ש"ח יקבל מענק קבוע של 1750 ש"ח
או במקרה והעוסק נמצא באיזור יישוב מיוחד שם מסלול הפיצויים הוא כן ביחס לכמה אחוז ירידה בהוצאות?
אני חושב שזו התשובה להרבה שאלותיש להם עדיין הרבה באגים
אז קחו בחשבון...
עד 7 ימי עסקים מזמן הגשת הבקשה.גם אני אתמול בבוקר לא הצלחתי להגיש לעצמי, ולרעייתי שאלו הרבה פרטים שהייתי צריך להביא את ההצהרות.
נכנסתי שוב בלילה, והיה מהיר וקל גם לי וגם להצהרה של רעייתי, וכבר לא היה צריך להזין את כל הפרטים ששאלו בבוקר.
מישהו יודע מתי יעבירו את הממון?
לבנק הפועלים מסניף ירושלים , מה הקידומת ?איך אני יודעת מה הקידומת?
אאל"ט כתוב על הצ'קיםלבנק הפועלים מסניף ירושלים , מה הקידומת ?
לא יודעתלבנק הפועלים מסניף ירושלים , מה הקידומת ?
לא צריך קידומת , אבל הוא כותב , שבגלל היישוב אינך זכאי ,לא יודעת
אני לא הייתי צריכה קידומת
ניסיתם בלי קידומת?
אולי בחרת לא במסלול הנכוןלא צריך קידומת , אבל הוא כותב , שבגלל היישוב אינך זכאי ,
אבל אנחנו באשדוד ...
קרה למישהו ?
בחרתי במסלול מחזורים ,אולי בחרת לא במסלול הנכון
עשית מסלול הוצאות מזכות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: