באולסקול מופיע שהביה"ס משויך ליוח"א.מענק יוח"א קיים רק באשכולים שיש להם יום לימודים ארוך מטעם משרד החינוך.
עד 14:20 זה לכאורה שעה שביעית, או שאני טועה?המורים שעובדים בשעה שביעית ושמינית זכאים למענק חד פעמי, עד 9 שעות.
ודאי שיש בירושלים אני מורה בבית ספר יוחא בירושליםזה מענק כספי בתלוש שמגיע לכמה אלפים, יכול להגיע עד כ6000 ש"ח. (בירושלים אין יוח"א)
ועד 14:20 זה נקרא ש"ש בצהריים?כל מורה שבמערכת שלו יש לפחות 2 ש"ש בבוקר ו2 ש"ש בצהריים,
כמובן שבית הספר שלו משויך לתכנית יוחא
אמור להיותועד 14:20 זה נקרא ש"ש בצהריים?
על ימים בהם נעדרת לא מקבלים יוח"א וגם על חופשת לידה אין יוח"אאני עובדת פעמים בשבוע שעה 7, וכמובן בבוקר והתוספת שקיבלתי היא של כמה מאות שקלים, איך זה מגיע לאלפים? וגם לפי מה זה נקבע(תדירות)?
אני בחל"דעל ימים בהם נעדרת לא מקבלים יוח"א וגם על חופשת לידה אין יוח"א
זה מענק כספי בתלוש שמגיע לכמה אלפים, יכול להגיע עד כ6000 ש"ח. (בירושלים אין יוח"א)
מוזר..בתלוש של אתמול אמור להכנס הבראה.אני בחל"ד
אני רואה בתלוש של אתמול מענק יוח"א
תלוי במס' הימים בהם עבדת בשעות 7-9 ונכחת פיזית בביה"ס (ללא העדרויות...)אצלי רק כמה מאות
ממש לא אלפים...
במה תלוי?
כן, קיבלתי גם הבראהמוזר..בתלוש של אתמול אמור להכנס הבראה.
תלוי במס' הימים בהם עבדת בשעות 7-9 ונכחת פיזית בביה"ס (ללא העדרויות...)
מה מגדיר שעה 7? החל מ13:15 ומעלה?מענק יוח"א משולם לעובדים שעובדים בשעות יוח"א (החל משעה 7) בתנאי שיש את אותם כמות שעות גם לפני כן.
ז.א. שמורה שמלמד רק אחרי הצהרים לא זכאי.
המענק תלוי במספר השעות ובאופן יחסי לכל השנה, המקסימום זה כ 6300 שח.
טוב שאתם מזכירים את אופקמה מגדיר שעה 7? החל מ13:15 ומעלה?
כי אני עובד עד 14:15 (מ8:15) ומחשבים לי רק 6 שעות סה"כ...
(לא באופק)
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: