אולי נפתח אשכול חדש, וכל אחד שלא קיבל מהרביעי במאי יירשם שמה, וככה נוכל להתקדם ולעשות תביעה ייצוגית.
ידוע לך מחיר? הוא רו"ח?יש אחד בשם טבק המספר שלו
0504177731
אשמח גם לשמוע
אני אזרח ובניי לא אזרחים האם אני מקבל מענק
למי הוא התקשר?21/04 שלחתי את הטפסים עם פרטי חשבון בנק בארה"ב ועדין לא קבלנו כלום בעלי התקשר ועד שענה הם אומרים שהם לא רואים שם דבר על השם שלנו ואנחנו קבלנו אישור שזה התקבל יש אולי עוד משהוא שנתקל בזה
עשיתי באותו זמן לאחותי והיא אמורה לקבל שק והיא קבלה הודעה שזה בדרך
למה אני לא מצליחה להיכנס לאשכול?כדאי שכמה שיותר יירשמו שם.התייעצות - אזרחי ארה"ב - 'נפגעי' ה04 במאי-שהצ'ק שלהם נעלם בדואר---
היום קיבלתי מהדואר מכתבים מהIRS -אישורים על כך שנשלחו אלינו כל הצ'קים לאזרחי ארה"ב במשפחה מעל גיל 17.. מלבד 1 כולם לא קיבלו את הצ'ק ולאחר בדיקה מתברר שהבקשה אושרה והצ'ק נשלח ב04 במאי-- מתברר שכל האזרחים שטופלו בתאריך הזה לא קיבלו את הצק-- אודה לכל מי שיכול להתאגד לשליחת תביעה ייצוגית לדואר ישראל...www.prog.co.il
ל- IRSלמי הוא התקשר?
שישלח טופס ידני בדואר21/04 שלחתי את הטפסים עם פרטי חשבון בנק בארה"ב ועדין לא קבלנו כלום בעלי התקשר ועד שענה הם אומרים שהם לא רואים שם דבר על השם שלנו ואנחנו קבלנו אישור שזה התקבל יש אולי עוד משהוא שנתקל בזה
עשיתי באותו זמן לאחותי והיא אמורה לקבל שק והיא קבלה הודעה שזה בדרך
גם אני לאלמה אני לא מצליחה להיכנס לאשכול?
לאן שולחים?שישלח טופס ידני בדואר
הם אומרים, שאלה שגרים מחוץ לגבולות ארה"ב, יחכו 9 שבועות, לפני שפונים אליהם.ראיתי במקום מסויים שכתוב לחכות 60 יום בשביל להתלונן שלא הגיע
בינתיים אין פיתרון לאלה שבטעות סימנו את תיבת התלוייםלאן שולחים?
ואם עשיתי טעות וסימנתי וי בתלויים
יעזור לי לשלוח טופס חדש ללא התלויים בדואר?
או שצריך טופס מתקן מיוחד?
אין כזה אפשרות בכלל, הם לא מפקידים לחשבונות בנק מחוץ לגבולות ארה"ב!כן, אפילו אם אתה לא עובד. אולי למי שלא עובד קל יותר.
רק צריך לדעת, אחרי שפעם אחת נרשמת ברשויות המס האמריקאיות, אתה לוקח סיכון שהם יתחילו לבדוק אותך ולבוא אליך בדרישות.
דבר נוסף, בעת הגשת הבקשה אתה צריך להודיע להם להיכן לשלוח לך את הכסף, אם תתן את חשבון הבנק שלך בארץ, עליך לדאוג להצהיר לבנק שאתה אזרח אמריקאי ולמלא איזה טופס (נראה לי W9),
אם לא תעשה כן, יש חשש שיקחו לך 30% .
אם יש קרוב משפחה בארה"ב עדיף שהכסף ייכנס לחשבון שלו, ותחשוב איך אפשר להעביר את הכסף במזומן לארץ. כי תמיד עדיף שהבנק שלך יידע עליך כמה שפחות.
בהצלחה
ניסת להתקשר? אין מה לדבר איתם עכשיו?הם אומרים, שאלה שגרים מחוץ לגבולות ארה"ב, יחכו 9 שבועות, לפני שפונים אליהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: