עריכה: דמי לידה כעצמאית נחשבים כהכנסה למענק קורונה לענין סכום הפיצוי. אבל אם התכוונת לענין הירידה במחזור
מי שלא זכאי למענקים הראשונים זכאי אולי עכשיו?
הם מעצבנים...
ב2018 היה לי עסק אבל היתי בעיקר עצמאית.
ב2019 ילדת+משכתי פיצוים, אז חצי שנה לא היתי צריכה לעבוד.
תכלס לא מגיע לי מענק עבודה כי ההכנסה גבוהה מידי,
ולא מגיע לי מענק קורונה כי ההכנסה נמוכה מידי...
דמי ביטוח לאומי קשורים לענין בדיקת ההכנסה הקובעת לסכום הפיצוי (בשנת 2018 או בשנת 2019 אם העסק נפתח ב-2019 או נפתח ב-2018 ובשנה זו היה הפסד). זה נמצא בתקנות מענק הקורונה:ושמירת הריון?
הרו"ח אמרה לי שדמי ביטוח לאומי לא קשורים למענקי הקורונה
מאיפה את יודעת שכן?
את כנראה מתכוונת למשהו אחר: אם את לא מקבלת הכנסות כעצמאית, אלא רק מביטוח לאומי, תהיה לך ירידה של מעל 25% במחזור ההכנסות לענין מע"מ, ולכן לכאורה את כן זכאית למענק.
ככה נקבע בתקנות, לא יודעת מה עומד מאחורי זה...סתם מענין - למה ירידה של האחוז הזה דווקא?
אני לא מצליחה להגיש, כשאני נכנסת לתיק שלי במס הכנסה המחשב כותב שאני לא זכאית וזהואת עצמאית?
בעיקרון מחשבים שנתי את ההכנסות
השכר שלך שנתי ואז חלוקה לחודשים כביכול
זה הממוצע
במידה כמובן והעסק שלך לא מדווח על הכנסות פר חודש
כלומר את יכולה לקבל כסף היום על עבודה לפני 4 חודשים.
אם זה ככה את כן יכולה להגיש בקשה כזאת ולברר למה לא מגיע לך.
אישית אני כן הגשתי וקיבלתי מענק למרות שבפועל זה הכל שנתי אין פה משהו וודאי
בכלל לא יודעת אם אני יום אחד אצטרך להחזיר את כל המענקים האלה חס וחלילה
מעצבן החוסר ודאות הזה.
הרואת חשבון שלי אמרה לי שיקבלו אבל עוד לא פורסם קריטריוניםמה עם המענקים לעסקים חדשים?
יש למישהו ידע?
נראה ששכחו
בשורה לעצמאים ולבעלי העסקים: משרד האוצר הודיע כי גובה המענק הסוציאלי של עד 15 אלף ש"ח יינתן לפי השנה שבה ההכנסות היו גבוהות יותר בין השנים 2018 או 2019. עד עכשיו לא חישבו כלל את הכנסות 2019. (חדשות 12).
שאלה:
הירידה בהכנסות שמזכה במענק, האם זה לפי הירידה במחזור (ברוטו) או לפי הירידה בהכנסות (נטו)?
ירידה במחזור (ברוטו).האם יש למישהו תשובה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: