יש מצב שתכתבו כאן איפה מגישים את הבקשה?מי שלא הצליח שינסה שוב, יתכן וזה כבר הסתדר
איפה בתוך האזור האישי?באיזור האישי במס הכנסה
אז למה מופיע לי את זה:כן, מענקי קורונה
אמור להסתדר מעצמו,זה אמור להסתדר היו כאלו עם הבעיה הזו וזה הסתדר להם
סליחה על השאלה אבל יעזור לי לדעת- הגשתם את הבקשה במענקי קורונה?כמה זמן ממתי שקיבלנו אישור שאנחנו זכאים למענק זה מגיע לחשבון?
מה הכוונה תקופת הבסיס???ביחס לתקופות הבסיס כהגדרתן בחוק.
לאחר ששבוע שעבר היתה כתובה לי ההודעה שאין לי זכאות כמו שכולם כתבו, ניסיתי היום שוב (אחרי שקראתי בפורום פה), ונפתח לי להגשה.
אולי משמים רצו שארגיש שפרנסה לא מגיעה מהם. אחרי שהשלמתי עם זה, שלחו לי את הכסף דרכם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: