זה נשמע שאתה גר בבני ברק לפי סגנון התגובהחבר'ה, תפסיקו להתלונן אתם מקבלים מספיק מהמדינה כל הזמן, הטבות מס, קונים ושוכרים דירות בזול, ובקיצור חיים יותר טוב בהרבה מובנים, אז נכון שפחדתם מעט יותר בתחילת המלחמה, כמו כל תושבי המדינה שפחדו, זה לא אומר שצריכים לקבל מענקים עוד ועוד.
אתה מוזמן בשמחה לגור בפריפריה , אף אחד לא הכריח אותך לגור המרכז ולשלם יותר.חבר'ה, תפסיקו להתלונן אתם מקבלים מספיק מהמדינה כל הזמן, הטבות מס, קונים ושוכרים דירות בזול, ובקיצור חיים יותר טוב בהרבה מובנים, אז נכון שפחדתם מעט יותר בתחילת המלחמה, כמו כל תושבי המדינה שפחדו, זה לא אומר שצריכים לקבל מענקים עוד ועוד.
אני מתכוון שאתה גר מאוד רחוק ובכלל לא מבין מה היה שםזה נשמע שאתה גר בבני ברק לפי סגנון התגובה
מסכימה עם כל מילה!התגובות פה ממש צורמות.
אוי ואבוי. אנשים מקבלים קצת כסף מהמדינה והאנשים פה נזעקים כאילו מישהו לוקח לך מהצלחת.
הכל טוב, תושבי אופקים מקבלים כסף ס-ת-ם, בלי שום סיבה. אף אחד פה מהמתלוננים והנזעקים לא משלם את הכסף הזה מהכיס הפרטי שלו.
אנחנו גרים באופקים והקב"ה החליט להכניס שיגעון בלב מדינת ישראל לתת לנו כסף. זהו.
חלק מהאנשים נזעקים על זה שהם לא קיבלו והם חושבים שהם אמורים לקבל לפחות כמו אופקיםהתגובות פה ממש צורמות.
אוי ואבוי. אנשים מקבלים קצת כסף מהמדינה והאנשים פה נזעקים כאילו מישהו לוקח לך מהצלחת.
הכל טוב, תושבי אופקים מקבלים כסף ס-ת-ם, בלי שום סיבה. אף אחד פה מהמתלוננים והנזעקים לא משלם את הכסף הזה מהכיס הפרטי שלו.
הלוואי תקבלו כפול,התגובות פה ממש צורמות.
קראתם חדשות מה7/10?חלק מהאנשים נזעקים על זה שהם לא קיבלו והם חושבים שהם אמורים לקבל לפחות כמו אופקים
אני לא כל כך מבין מה ההבדל בין נתיבות לאופקים (ואני לא מזלזל כלל)
אבל למעט האירוע של חדירת המחבלים (שבנתיבות הוא נבלם בנס לא טבעי בעליל) בנתיבות סבלו יותר
אני דן לכף זכות שאין לך מושג מה עברו בנתיבותקראתם חדשות מה7/10?
אנשים שם (בחלקם) שכבו על הרצפה בבית ולא העזו להרים ראש במשך 8 שעות, בגלל יריות לא פוסקות ברחוב, וחדירת מחבלים לרחוב. ילדים נשארו עם פוסט טראומה לתקופה ארוכה. מה בכלל ההשוואה לנתיבות?
אני לא זקוק להטפות מוסר, עברתי שמחת תורה תשעה באב, ויש לי קרובי משפחה שנפצעו במצב קשה מאודקראתם חדשות מה7/10?
להתווכח על זה?אני לא זקוק להטפות מוסר, עברתי שמחת תורה תשעה באב, ויש לי קרובי משפחה שנפצעו במצב קשה מאוד
אני יודע בדיוק מה עבר, ואני יודע שיומיים אחרי שמחת תורה פחות או יותר החיים חזרו למסלולם באופקים.
בנתיבות חודשיים אחרי העיר היתה ריקה לחלוטין
למען הסר ספק, אני חושב שאופקים עברה טראומה קשה ובהחלט מגיע להם פיצוי אבל אני גם חושב שלא הוגן שלא לתת גם לנתיבותלהתווכח על זה?
אולי נתחיל להשוות כמות אנשים שהיו באופקים מול אנשים שהיו בנתיבות?
כל אחד מדבר ממה שהוא מכיר..
בא נסכם את הדיון, המדינה החליטה לתת לתושבי אופקים כסף (בא נראה שזה באמת יקרה...)
תושבי נתיבות, שרשרת, בטחה, פדויים, תפרח וכו' רוצים כסף מהמדינה? צודקים, מגיע לכם.
אף אחד פה לא אומר (אני מקווה כך) שבגלל שהוא לא יקבל אז גם שתושבי אופקים לא יקבלו (גם לי גם לכם לא יהיה)
נורא, באמת טראומות קשות.למען הסר ספק, אני חושב שאופקים עברה טראומה קשה ובהחלט מגיע להם פיצוי אבל אני גם חושב שלא הוגן שלא לתת גם לנתיבות
אצלי במוסד יש ילד בכיתה ו שלא מוכן עדיין ללכת לשירותים לבד (טראומה) לא מוכן ללכת לת"ת לבד ועוד
ביטוח לאומי לא מכיר בו כנכה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: