דרוש מידע מענקים לאנשים ששהו בשמחת תורה באופקים - איך מקבלים??

קיגל

משתמש רשום
חבר'ה, תפסיקו להתלונן אתם מקבלים מספיק מהמדינה כל הזמן, הטבות מס, קונים ושוכרים דירות בזול, ובקיצור חיים יותר טוב בהרבה מובנים, אז נכון שפחדתם מעט יותר בתחילת המלחמה, כמו כל תושבי המדינה שפחדו, זה לא אומר שצריכים לקבל מענקים עוד ועוד.

דוד גולדברג

משתמש רשום
חבר'ה, תפסיקו להתלונן אתם מקבלים מספיק מהמדינה כל הזמן, הטבות מס, קונים ושוכרים דירות בזול, ובקיצור חיים יותר טוב בהרבה מובנים, אז נכון שפחדתם מעט יותר בתחילת המלחמה, כמו כל תושבי המדינה שפחדו, זה לא אומר שצריכים לקבל מענקים עוד ועוד.
זה נשמע שאתה גר בבני ברק לפי סגנון התגובה

נעמה~

משתמש חדש
אתה מוזמן בשמחה לגור בפריפריה , אף אחד לא הכריח אותך לגור המרכז ולשלם יותר.

חודו של כל

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
התגובות פה ממש צורמות.
אוי ואבוי. אנשים מקבלים קצת כסף מהמדינה והאנשים פה נזעקים כאילו מישהו לוקח לך מהצלחת.
הכל טוב, תושבי אופקים מקבלים כסף ס-ת-ם, בלי שום סיבה. אף אחד פה מהמתלוננים והנזעקים לא משלם את הכסף הזה מהכיס הפרטי שלו.
אנחנו גרים באופקים והקב"ה החליט להכניס שיגעון בלב מדינת ישראל לתת לנו כסף. זהו.

וילה

משתמש פעיל
התגובות פה ממש צורמות.
אוי ואבוי. אנשים מקבלים קצת כסף מהמדינה והאנשים פה נזעקים כאילו מישהו לוקח לך מהצלחת.
הכל טוב, תושבי אופקים מקבלים כסף ס-ת-ם, בלי שום סיבה. אף אחד פה מהמתלוננים והנזעקים לא משלם את הכסף הזה מהכיס הפרטי שלו.
מסכימה עם כל מילה!
כל חודש אנו משלמים למדינה לא מעט כסף. מותר גם שהיא תשלם גם לנו....

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
התגובות פה ממש צורמות.
חלק מהאנשים נזעקים על זה שהם לא קיבלו והם חושבים שהם אמורים לקבל לפחות כמו אופקים
אני לא כל כך מבין מה ההבדל בין נתיבות לאופקים (ואני לא מזלזל כלל)
אבל למעט האירוע של חדירת המחבלים (שבנתיבות הוא נבלם בנס לא טבעי בעליל) בנתיבות סבלו יותר

מרכז מידע

משתמש פעיל
התגובות פה ממש צורמות.
הלוואי תקבלו כפול,

אבל היינו באיזור, ובאותה השבת עברנו עם המשפחה טראומה,
לא מובן למה רק מי שמשלם ארנונה לעיריית אופקים זכאי לפיצוי?!

ולכן הערכה היא שזה באמת עניין פוליטי וכיו"ב,
ולא באמת הערכה מקצועית ששכונות מרוחקות באופקים סבלו יותר מפדויים ובטחה..

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
חלק מהאנשים נזעקים על זה שהם לא קיבלו והם חושבים שהם אמורים לקבל לפחות כמו אופקים
אני לא כל כך מבין מה ההבדל בין נתיבות לאופקים (ואני לא מזלזל כלל)
אבל למעט האירוע של חדירת המחבלים (שבנתיבות הוא נבלם בנס לא טבעי בעליל) בנתיבות סבלו יותר
קראתם חדשות מה7/10?
אנשים שם (בחלקם) שכבו על הרצפה בבית ולא העזו להרים ראש במשך 8 שעות, בגלל יריות לא פוסקות ברחוב, וחדירת מחבלים לרחוב. ילדים נשארו עם פוסט טראומה לתקופה ארוכה. מה בכלל ההשוואה לנתיבות?

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
קראתם חדשות מה7/10?
אנשים שם (בחלקם) שכבו על הרצפה בבית ולא העזו להרים ראש במשך 8 שעות, בגלל יריות לא פוסקות ברחוב, וחדירת מחבלים לרחוב. ילדים נשארו עם פוסט טראומה לתקופה ארוכה. מה בכלל ההשוואה לנתיבות?
אני דן לכף זכות שאין לך מושג מה עברו בנתיבות
היה מחבלים במרחק 50 מטר מבית חמי בנתיבות (קרבות ממש) למי שמכיר בדיוק אחרי מוסדות הבבא ברוך
וכן בנתיבות היו אנשים שלא 8 שעות שכבו אלא כמה ימים לא העיזו לצאת מהבית
לצורך העניין רציתי לחזור לנתיבות שבוע אחרי ולא היה תחבורה והכבישים היו חסומים

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
קראתם חדשות מה7/10?
אני לא זקוק להטפות מוסר, עברתי שמחת תורה תשעה באב, ויש לי קרובי משפחה שנפצעו במצב קשה מאוד
אני יודע בדיוק מה עבר, ואני יודע שיומיים אחרי שמחת תורה פחות או יותר החיים חזרו למסלולם באופקים.
בנתיבות חודשיים אחרי העיר היתה ריקה לחלוטין

חודו של כל

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני לא זקוק להטפות מוסר, עברתי שמחת תורה תשעה באב, ויש לי קרובי משפחה שנפצעו במצב קשה מאוד
אני יודע בדיוק מה עבר, ואני יודע שיומיים אחרי שמחת תורה פחות או יותר החיים חזרו למסלולם באופקים.
בנתיבות חודשיים אחרי העיר היתה ריקה לחלוטין
להתווכח על זה?
אולי נתחיל להשוות כמות אנשים שהיו באופקים מול אנשים שהיו בנתיבות?
כל אחד מדבר ממה שהוא מכיר..

בא נסכם את הדיון, המדינה החליטה לתת לתושבי אופקים כסף (בא נראה שזה באמת יקרה...)
תושבי נתיבות, שרשרת, בטחה, פדויים, תפרח וכו' רוצים כסף מהמדינה? צודקים, מגיע לכם.
אף אחד פה לא אומר (אני מקווה כך) שבגלל שהוא לא יקבל אז גם שתושבי אופקים לא יקבלו (גם לי גם לכם לא יהיה)

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
להתווכח על זה?
אולי נתחיל להשוות כמות אנשים שהיו באופקים מול אנשים שהיו בנתיבות?
כל אחד מדבר ממה שהוא מכיר..

בא נסכם את הדיון, המדינה החליטה לתת לתושבי אופקים כסף (בא נראה שזה באמת יקרה...)
תושבי נתיבות, שרשרת, בטחה, פדויים, תפרח וכו' רוצים כסף מהמדינה? צודקים, מגיע לכם.
אף אחד פה לא אומר (אני מקווה כך) שבגלל שהוא לא יקבל אז גם שתושבי אופקים לא יקבלו (גם לי גם לכם לא יהיה)
למען הסר ספק, אני חושב שאופקים עברה טראומה קשה ובהחלט מגיע להם פיצוי אבל אני גם חושב שלא הוגן שלא לתת גם לנתיבות
אצלי במוסד יש ילד בכיתה ו שלא מוכן עדיין ללכת לשירותים לבד (טראומה) לא מוכן ללכת לת"ת לבד ועוד
ביטוח לאומי לא מכיר בו כנכה...

חודו של כל

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
למען הסר ספק, אני חושב שאופקים עברה טראומה קשה ובהחלט מגיע להם פיצוי אבל אני גם חושב שלא הוגן שלא לתת גם לנתיבות
אצלי במוסד יש ילד בכיתה ו שלא מוכן עדיין ללכת לשירותים לבד (טראומה) לא מוכן ללכת לת"ת לבד ועוד
ביטוח לאומי לא מכיר בו כנכה...
נורא, באמת טראומות קשות.
במיוחד עכשיו לקראת שמחת תורה הכל צף מחדש.
(משום מה היה נראה פה מהשיח (לא שלך אלא של ניקים אחרים) שמי שאשם בזה שתושבי נתיבות והגלילות לא קיבלו כסף זה תושבי אופקים...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה