אמת750 מאיזה גיל? 18?
נכון.לכולם ההוצאות גדלו מישיבה בבית
יש הרבה אנשים שאף שנה לא עושים את הנ"ל והם מסתדרים אבל עכשיו הישיבה בבית עם כל הילדים הגדילה את הוצאות המזון החשמל והמים וכן את ההוצאות באליאקספרסנכון.
כי לא שילמו על נסיעות ונופש והזמנות מחו"ל ומעונות (לפי החוק).
לא נוסעים לשום מקום? לא באוטו ולא בתח"צ?יש הרבה אנשים שאף שנה לא עושים את הנ"ל
3ילדיםזה בעצם מענק שני של 500 לילד עד 4 ילדים
רק שהוסיף עכשיו 750 למבוגר/ הורה
זה אומר שמשפחות עם ילדים לא נשואים מעל גיל 18 מקבלים על כל אחד 750ש''ח!!זה בעצם מענק שני של 500 לילד עד 4 ילדים
רק שהוסיף עכשיו 750 למבוגר/ הורה
למה המשפחות?זה אומר שמשפחות עם ילדים לא נשואים מעל גיל 18 מקבלים על כל אחד 750ש''ח!!
מי שמשלם הוא שמקבל בדרך כלללמה המשפחות?
הילדים עצמם.
רק אותי זה מקומם ההגבלות של עד 3 ילדים שביבי עושה ? ( מסיבה פשוטה לרצות את החילונים שאין להם הרבה ילדים )
(תכלית אפילו טראמפ נתן לכל ילד 500 דולר בלי הגבלה על מספר הילדים) ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: