אם הבנתי נכון, אתה סותר את דברי @ראש המוסדתיקון דרמטי כי זה כל ההבדל בין מחיר למשתכן למחיר בשוק הדירות הכללי.
שלא מדובר בהפרשים כ''כ גבוהים כמו חצי מיליון שקלים?
אם הבנתי נכון, אתה סותר את דברי @ראש המוסדתיקון דרמטי כי זה כל ההבדל בין מחיר למשתכן למחיר בשוק הדירות הכללי.
זה בכלל לא קשור למחיר למשתכן!!!במשתכן המחירים אף פעם לא סופיים עד המפתח
יש מדד אחורה מהזכייה, ויש מדד שמשלמים בהתאם להתקדמות התשלומים ועליית המדד
אני לא איש מקצוע ותמיד אפשר להתקשר למתווך מקומי ולברר באופן יסודי, אך ממה שידוע לי המחיר של דירת יד 2 סטנדרטית של 3-4 חדרים לא עולה על 900.000 ש"חאם הבנתי נכון, אתה סותר את דברי @ראש המוסד
שלא מדובר בהפרשים כ''כ גבוהים כמו חצי מיליון שקלים?
מתי היית שם בפעם האחרונה ב 40 שנה האלו?חחחח זה את זה אומרים כבר 40 שנה...
אין שום פוטנציאל למקום!!
המקום מתאים לחסידיים שיש להם שם קהילה והם רוצים מקום שקט ורגוע ומוכנים לוותר על כל השאר
לא משנה כמה הימין היה בשלטון ולא משנה איזה ממשל אוהד היה בארה"ב עדיין ישראל בקושי בונה בהתנחלויות
אז אולי ישחררו בניין פה ובניין שם אבל רוב העיר מתפוררת.. ומי שמגיע לגור בבתים מתפוררים זה משפחות מתפוררות
אבל בדירה מקבלן אתה משלם הצמדה למדד מיום הרכישהזה בכלל לא קשור למחיר למשתכן!!!
כל דירה שקונים על הנייר מקבלן גם בשוק החופשי היא צמודה בד"כ היא מצודה למדד
וגם אין שני מדדים יש רק מדד תשומות בנייה וזהו
מה זה הזלזול הזה?????ומי שמגיע לגור בבתים מתפוררים זה משפחות מתפוררות
השאלה הראשונה לדעתי לאיזה מגזר אתם משתייכים, ועד כמה הזוג יצליח להשתלב בעיר. כי להשקעה לרוב זה לא מספיק שווה, מי שמגיע בדר"כ מגיע לקנות.אנחנו ממש ירוקים בעסק של כל העניין הזה (מחירים למשתכן)
(הזוגות הקודמים גרים בערי פריפריה, דירות יד 2, אבל המחירים בהתאם)
וכעת הבירור העיקרי הוא:
עד כמה העיר הזו הולכת להתפתח, או שהיא תישאר כמו שהיא כבר 40 שנה?
(זוכרים את השיר על עמנואל של יהודים הם בני מלכים? רק שם היא משגשגת)
ו...שאלת השאלות: האם המחיר משתלם?
סתם לשון הרע....חחחח זה את זה אומרים כבר 40 שנה...
אין שום פוטנציאל למקום!!
המקום מתאים לחסידיים שיש להם שם קהילה והם רוצים מקום שקט ורגוע ומוכנים לוותר על כל השאר
לא משנה כמה הימין היה בשלטון ולא משנה איזה ממשל אוהד היה בארה"ב עדיין ישראל בקושי בונה בהתנחלויות
אז אולי ישחררו בניין פה ובניין שם אבל רוב העיר מתפוררת.. ומי שמגיע לגור בבתים מתפוררים זה משפחות מתפוררות
עמנואל מתפתחת בקצב איטי אבל עדיין מתפתחת.אנחנו ממש ירוקים בעסק של כל העניין הזה (מחירים למשתכן)
(הזוגות הקודמים גרים בערי פריפריה, דירות יד 2, אבל המחירים בהתאם)
וכעת הבירור העיקרי הוא:
עד כמה העיר הזו הולכת להתפתח, או שהיא תישאר כמו שהיא כבר 40 שנה?
(זוכרים את השיר על עמנואל של יהודים הם בני מלכים? רק שם היא משגשגת)
ו...שאלת השאלות: האם המחיר משתלם?
לצערי אני מכיר את המקוםמה זה הזלזול הזה?????
אני גם מכיר את המקום, ונכון שבעבר היו שם אנשים תמהוניים וכו', אך בחמש שנים האחרונות באים רק משפחות איכותיות, ואכן בעיקר מהמגזר החסידי האותנטי.לצערי אני מכיר את המקום
חבל שאתה תקוע בעבר...לצערי אני מכיר את המקום
החסידים בנו לעצמם קהילה סגורה אבל המקום במשך שנים בגלל המחירים הזורים משך כל מיני ומיני אנשים מכל הסגנונות והמינים... היו ימים שאנשים פשוט נכנסו לדירות וגרו ללא תשלום...
לא מעט משיחים פגשתי שם... אחד אפי' קנה חמור...
זה הפרש משמעותי לדעתילא הפרש בשמיים
380000 ש"ח זה לא הבדל בשמיים?לא הפרש בשמיים,
הזלזול הבוטה בתושבי עמנואל הוא מחפיר ולא משנה כמה אתה טוען שאתה מכיר את המקום (שלענ"ד אתה לא מכיר).חחחח זה את זה אומרים כבר 40 שנה...
אין שום פוטנציאל למקום!!
חוץ מסלונים ובאיאן,@noam1 אני לא יודע על סמך מה אתה מקשקש על עמנואל בלי שום מידע מינימלי...
וכן, אני מתגורר בעמנואל כבר שנה וחצי, חסיד באיאן ואני יכול להגיד שהמקום השתנה ב-180 מעלות
אומנם נכון שיש עדיין איזור מסוים שזה עם כל מיני אנשים מעניינים, אבל בכל עיר יש את האנשים האלו, בכל מקום!!
אלא מאי, כאן בגלל שהמחירים היו מאוד זולים, בגלל הקריסה והפיגועים לפני 20 שנה אז זה גרם לנפילה הזאת,
אבל בשנתיים האחרונות יש עשרות דירות שמתרוקנות לטובת רוכשים משפחות נורמליים לחלוטין!!
אני לא יודע באיזה בית מפורר אתה מגורר, אבל 99.7% מהבתים פה לא מתפוררים...
רק שתבינו כל דירה שיוצאת היום לשיווק יש עליו 10 קופצים, ומה לעשות זה גם גרם לעלויות מחירים מאוד גבוהות.
כמו שאמרו קודמיי, יש הבדל עצום בין דירות ישנות לאלו החדשות שנבנו בשנתיים האחרונות (ואגב גם בביתר בגבעה א' למעלה דירות שעדיין לא שיפצו אותם - נדיר למצוא.., אז גם שם המחיר הוא יותר זול ביחס לדירות אחרות)
אבל בעמנואל הפער הוא 40 שנה אז ברור שיהיה הבדל אטומי במחיר
רק בשנתיים האחרונים הגיעו להתגורר מעל 200 משפחות, אומנם רובם הגדול זה באמת חסידים, כמו סלונים ובאיאן אבל יש עוד הרבה זוגות מחסידויות אחרות שגם הגיעו.
@אלכסנדרה1 לגופו של עניין, רק שתבין דיברתי עם כמה יזמים שזכו בפרויקט החדש שהולך להרחיב את היישוב פי 2, וכנראה שאחד מהם זה איפה שאתה זכית, והם אומרים כולם פה אחד שבשוק החופשי הם הולכים למכור דירה והמדד תהיה בין 13-14 אלף שקל למטר!!!!
רק שתבין את הפער שיש פה, ואת הפיס שקיבלת,
ואם אתם בכל מקרה לא רוצים לרכוש את זה, יהיו הרבה מאוד אנשים שישמחו לקנות את זה ממכם, ותוכלו לעשות רווח מאד יפה בעניין
בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: