אני מגיע ממקום שידעו לבשל אוכל טעים,
מאוד מאוד טעים ו - - בשפע
אולי זה "ישב" על זה שהם היו ניצולי שואה
אולי כי הם חשבו שילד שמנמן זה ילד בריא, לא יודע.
אבל להגיש..על הפנים
תמיד השולחן היה מסודר לכבוד שבת כמו שמקובל, וזהו
לשולחן הגישו לסועדים מנות ע-נ-ק-י-ו-ת..
צלחות בגודל צמיג אופנוע..
הרים של אורז תפוחי אדמה ורבע עוף במידה XXXL..לכל אחד
מרק עוף בקערת ענק
ודגים..אני לא אהבתי אז לא אכלתי..
בראשי חודשים כשהיינו לומדים רק חצי יום היה מקובל שילדים נוסעים לילדים אחרים עד הערב,
אני זוכר שכשהוזמנתי לבתי חברים חשבתי לעצמי בארוחת הצהרים שציפור אוכלת יותר מהם..
וכשהוזמנו אלינו והוגש האוכל לשולחן..הם חשבו שהצלחת למרכז השולחן ולא מנה אישת..
ואז הכרתי את אשתי,
שם עולם הפוך - שונאים את המטבח והבישול ואוהבים מאוד את מה שמסביב..
בשבת השולחן ערוך בטוב טעם ודעת
הכל תואם להכל, המפיות והסכום נהדרים, אגרטלים קטנים עם פרחים במרכז השולחן,
ובצלחת
גורנישט..פרוסה דקיקה של גפילטע פיש מתוק להחריד..
אבל - על מוגש על עלה חסה טיפטופי חזרת ליד..
כך זה כל המנות - כלום אוכל והרבה סטייל ויופי.
עד היום כשראש השנה מתקרב ואשתי רצה מחנות לחנות ומאתר עיצוב אחד לשני ומתכננת את שולחן החג,
ואני שהולך לשוק להשיג את הכי טרי והכי איכותי..
לא החלטתי מי יותר עושה נכון?
לגלות סוד? בסתר ליבי אני חושב שהיא צודקת אבל לא מספיק אמיץ להודות..
ולא לענות "דרך המלך" או "גם וגם" כי זה לא יהיה מעשי
אז מה לדעתכם יותר חשוב?
מאוד מאוד טעים ו - - בשפע
אולי זה "ישב" על זה שהם היו ניצולי שואה
אולי כי הם חשבו שילד שמנמן זה ילד בריא, לא יודע.
אבל להגיש..על הפנים
תמיד השולחן היה מסודר לכבוד שבת כמו שמקובל, וזהו
לשולחן הגישו לסועדים מנות ע-נ-ק-י-ו-ת..
צלחות בגודל צמיג אופנוע..
הרים של אורז תפוחי אדמה ורבע עוף במידה XXXL..לכל אחד
מרק עוף בקערת ענק
ודגים..אני לא אהבתי אז לא אכלתי..
בראשי חודשים כשהיינו לומדים רק חצי יום היה מקובל שילדים נוסעים לילדים אחרים עד הערב,
אני זוכר שכשהוזמנתי לבתי חברים חשבתי לעצמי בארוחת הצהרים שציפור אוכלת יותר מהם..
וכשהוזמנו אלינו והוגש האוכל לשולחן..הם חשבו שהצלחת למרכז השולחן ולא מנה אישת..
ואז הכרתי את אשתי,
שם עולם הפוך - שונאים את המטבח והבישול ואוהבים מאוד את מה שמסביב..
בשבת השולחן ערוך בטוב טעם ודעת
הכל תואם להכל, המפיות והסכום נהדרים, אגרטלים קטנים עם פרחים במרכז השולחן,
ובצלחת
גורנישט..פרוסה דקיקה של גפילטע פיש מתוק להחריד..
אבל - על מוגש על עלה חסה טיפטופי חזרת ליד..
כך זה כל המנות - כלום אוכל והרבה סטייל ויופי.
עד היום כשראש השנה מתקרב ואשתי רצה מחנות לחנות ומאתר עיצוב אחד לשני ומתכננת את שולחן החג,
ואני שהולך לשוק להשיג את הכי טרי והכי איכותי..
לא החלטתי מי יותר עושה נכון?
לגלות סוד? בסתר ליבי אני חושב שהיא צודקת אבל לא מספיק אמיץ להודות..
ולא לענות "דרך המלך" או "גם וגם" כי זה לא יהיה מעשי
אז מה לדעתכם יותר חשוב?