נראה טובבב.צירפתי קישור בהודעה הקודמת
אפאחד לא מאמין שזה מעלי
נראה טובבב.צירפתי קישור בהודעה הקודמת
אפאחד לא מאמין שזה מעלי
אני קניתי את השחור פרווה מבפנים מחמםנראה טובבב.
נכון הוא הכי יפה..אני קניתי את השחור פרווה מבפנים מחמם
זה יהיה לו גדול לדעתי, לבן שלי בגיל 10 חודשים שמן זה היה טיפונת גדול 12Mנכון הוא הכי יפה..
הבעיה שהילד שלי הוא בן 7 חודשים והמידות מתחילות מ12 ח'.
השאלה אם זה מידות קטנות או גדולות כי הוא תינוק שמן.
טוב אז נחכה שיגדל/יטפח...זה יהיה לו גדול לדעתי, לבן שלי בגיל 10 חודשים שמן זה היה טיפונת גדול 12M
היי,אין לי קישור, אבל יכול להיות שכדאי לקנות לתינוק במידה גדולה יותר. קניתי בשנה שעברה מעיל שלם במידה המתאימה, הוא היה עם פרווה מבפנים ועם השכבות שהתינוקת לבשה מתחת הוא היה צפוף מאוד... השתמשתי בו פעמים בודדות ממש.
(אם מעניין אותך לקנות בירושלים ייתכן שאמכור, מידה 3-6, של בנות)
עונה בפרטיהיי,
אם רלוונטי
אשמח לבוא למדוד
חייבת מעיל מחמם בטירוף לאירופה לשבוע הקרוב
עדיין רלוונטי?אין לי קישור, אבל יכול להיות שכדאי לקנות לתינוק במידה גדולה יותר. קניתי בשנה שעברה מעיל שלם במידה המתאימה, הוא היה עם פרווה מבפנים ועם השכבות שהתינוקת לבשה מתחת הוא היה צפוף מאוד... השתמשתי בו פעמים בודדות ממש.
(אם מעניין אותך לקנות בירושלים ייתכן שאמכור, מידה 3-6, של בנות)
הבת שלי בת 4 חודשים שמנמנהעדיין רלוונטי?
מעונינת
ייתכן שיהיה רלוונטיהבת שלי בת 4 חודשים שמנמנה
יתאים לה לחורף הקרוב?
במה זה מתבטא הגדול באורך או ברוחב??זה יהיה לו גדול לדעתי, לבן שלי בגיל 10 חודשים שמן זה היה טיפונת גדול 12M
זה מעיל קצר אבל לא רחב וקצרבמה זה מתבטא הגדול באורך או ברוחב??
כי זה נראה לי כזה דגם קצר ורחב צודקת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: