יכול להיות שיש לימכירים מישהו שנשאר לו כדורי בונג'סטה מיותרים באזור ירושלים למכירה?
אני מעוניינת בכמות קטנה בעקבות המחיר הגבוה.
אני צריכה לבדוק
יכול להיות שיש לימכירים מישהו שנשאר לו כדורי בונג'סטה מיותרים באזור ירושלים למכירה?
אני מעוניינת בכמות קטנה בעקבות המחיר הגבוה.
מעוניינת? צרי קשרכמה זה מוזל???
כמה את צריכה?@דפה כמה יש לך ובכמה את מוכרת או קנית?
אמכור לך כמה שאת צריכה. אני ממילא עוד אמשיך כמה חודשיםתודה @דפה אני חושבת על כמה בודדים, נשאר לי כדור אחרון ואני חושבת שאני מרגישה טוב יותר, לא רוצה לקנות חב' שלמה זה בוודאי לא יהיה נצרך, ולימים הקרובים זה בוודאי יהיה הצלה.
השאלה כמה יש לך מיותר? אני אשמח גם בבודדים ממש. (כבר ירדתי לאחד ביום)
מקפיצהיש לי כדורים בודדים של בונגסטה למכירה בבני ברק
rinatakad בגימייל
לי יש בירושליםאני מקפיצה שוב, צריכה בונג' סטה במחיר מוזל משהו מכיר??????????
אפשר לקנות בבית מרקחת 10 כדורי בונגסטה בלבדתודה @דפה אני חושבת על כמה בודדים, נשאר לי כדור אחרון ואני חושבת שאני מרגישה טוב יותר, לא רוצה לקנות חב' שלמה זה בוודאי לא יהיה נצרך, ולימים הקרובים זה בוודאי יהיה הצלה.
לי יש בירושליםיש למישהי בונגסטה או דיקלקטין קנדי?
יש לי 5 כדורים שנותרו לי, אם את רוצהתודה @דפה אני חושבת על כמה בודדים, נשאר לי כדור אחרון ואני חושבת שאני מרגישה טוב יותר, לא רוצה לקנות חב' שלמה זה בוודאי לא יהיה נצרך, ולימים הקרובים זה בוודאי יהיה הצלה.
סליחה על ההתערבות אבלאמכור לך כמה שאת צריכה. אני ממילא עוד אמשיך כמה חודשים
עדיין רלוונטי?לי יש דיקלקטין קנדי למסירה בי-ם
לי יש בונג'סטה בירושלים אם מעניין אותך.עדיין רלוונטי?
תודה!כן
בשמחה
אם זה עוזר יש לי גם אומפרה וזופרן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: