כן יש עודזה לא נחסם?
יש עוד קו?
תודה
על איזה חברה הלכת ?זה דחוף!!
טלביפ מושלםםםםםםםםעל איזה חברה הלכת ?
אשמח לשמוע R0548540413 גימיל...
למחוק את המיילללללללללעל איזה חברה הלכת ?
אשמח לשמועגימיל...
ראיתי באתר שלהם שאין להם אופציה של צינתוקים זה נכון?אם זה יעיל קו רק שמנהל הקבוצה ישלח צינתוקים יש את חברת טלביפ.
טלביפ - מערכות תקשורת למהדרין
מערכות תקשורת למהדרין - מערכות תוכן ומידע, תא קולי כשר והודעות קוליות למגוון שימושים. באישורו של וועד הרבנים לענייני תקשורתtelebip.co.il
מה אתם בדיוק צריכים?ראיתי באתר שלהם שאין להם אופציה של צינתוקים זה נכון?
אני רוצה קו עם אופציה של התחברות דרך המחשב להעלאת מספרי טלפון וכן אפשרות של שליחת הודעות על ידי צינתוקמה אתם בדיוק צריכים?
שלחתי לכם מיילאני צריכה קו עם אופציה של העלאת מספרי טלפון דרך המחשב
אני רוצה קו עם אופציה של התחברות דרך המחשב להעלאת מספרי טלפון וכן אפשרות של שליחת הודעות על ידי צינתוק
בתחום הזה - אין על ידעפוןאני צריכה קו עם אופציה של העלאת מספרי טלפון דרך המחשב
יש להםראיתי באתר שלהם שאין להם אופציה של צינתוקים זה נכון?
אין להם דרך הטלפון!יש להם
היא צריכה דרך המחשב.אין להם דרך הטלפון!
היא צריכה דרך המחשב להתעסק עם הדברים אבל אני לא חושב שהיא רוצה שכל הודעה תצטרך מחשב....היא צריכה דרך המחשב.
זה רק בימות המשיחהיא צריכה דרך המחשב להתעסק עם הדברים אבל אני לא חושב שהיא רוצה שכל הודעה תצטרך מחשב....
ברור שאם ניתן לשלוח צינתוק ישיר משלוחה היא תעדיף את זה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: