אין על עם-ישראל
משתמש מקצוען
מי יודע מה עם האישור למודים של ביטון הוא לא עונה
בטל ולא בוואצפ מה הולך להיות החודש יורידו לנו מלא ?
בטל ולא בוואצפ מה הולך להיות החודש יורידו לנו מלא ?
שוב הבדיחה הזו?מה עם האישור למודים של ביטון
הילדים שלי ממשיכים והמעון גובה מאתנו 60 אחוז..כרגע אין משמעות לביטון הזה
אתר הדרגות עדיין לא נפתח עדיין
ולכן אם הילד הוא ממשיך, ישלם כדרגה זמנית את הדרגה שהייתה לכם
אם הוא חדש ישלם מחיר מלא ויתקזזו אתכם כשיהיה דרגות
זה לא תקיןהילדים שלי ממשיכים והמעון גובה מאתנו 60 אחוז..
שזה יוצא יותר בהרבה ממה ששילמנו עד עכשיו
יש לכם ילד במעון ואתם לא יודעים ?עוד לא נפתח בכלל ההרשמה לקבלת דרגה?
כן לפי הקריטריונים החדשים .וכשיפתח יקבלו גם אחורה?
בשבילי הוא עב''מומי זה הביטון הזה מה הפרטים שלו,
זה לא נכון, רק רשתות גדולות קיבלו כסף בשביל זה (וגם שם הבנתי שלא כולם)ולכן אם הילד הוא ממשיך, ישלם כדרגה זמנית את הדרגה שהייתה לכם
אף פעם לא אמרתי שאני מכיר את הקטנותזה לא נכון, רק רשתות גדולות קיבלו כסף בשביל זה (וגם שם הבנתי שלא כולם)
מעונות ששייכים לרשתות קטנות, או משפחתונים - רובם גובים מחיר מלא בינתים.
ותיקנתי שזה ממש לא נכון, לפחות לרוב ההורים פה בפורום שבדרך כלל לא שולחים למעונות של הרשתות הגדולות (כי רוב המעונות החרדיים כאמור לא משתייכים אליהם)ולכן אם הילד הוא ממשיך, ישלם כדרגה זמנית את הדרגה שהייתה לכם
אני לא מכיר את אנשי הפורום..כתבת באופן די נחרץ
ותיקנתי שזה ממש לא נכון, לפחות לרוב ההורים פה בפורום שבדרך כלל לא שולחים למעונות של הרשתות הגדולות (כי רוב המעונות החרדיים כאמור לא משתייכים אליהם)
הם באמת לא שבתוהמעונות החרדיים כאמור לא משתייכים אליהם)
אין קשר להתנהלות המעון.מה שכתבתי נוגע ל - 70000 ילדים עד גיל 3 שהמעונות שלהם מתנהלים לפי נהלים ברורים
נכון, ומצד שני גם לא קיבלו סבסוד על תחילת שנה, ורוב ההורים שילמו מלא (אלא אם המעון בא לקראתם - שמעתי על בודדים כאלו)הם באמת לא שבתו
אני האחרון שאוהב להתנצח כאןאין קשר להתנהלות המעון.
מעון יכול להשתייך לרשת קטנה, להתנהל לפי כל הנהלים הברורים, ועדיין לא לקבל סבסוד לילדים ממשיכים.
ומכיוון שהפורום הוא פורום חרדי, אני חושבת שאפשר להסיק שרוב ההורים פה שולחים את ילדיהם למעונות (או משפחתונים) כאלו.
נכון, ומצד שני גם לא קיבלו סבסוד על תחילת שנה, ורוב ההורים שילמו מלא (אלא אם המעון בא לקראתם - שמעתי על בודדים כאלו)
אני במעון ששובת ואיתי למעלה מ100 משפחדיות כך...אני האחרון שאוהב להתנצח כאן
אם אני לא יכול לעזור אני לא כותב בכלל..
רק להסב את תשומת הלב (שלי) להרבה הודעות ובקשות מידע מהורים שאני מקבל שהמעון שלהם כן שובת ..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: