אני לא קיבלתימישהו קיבל איזה פרטים באישי?
שאלת השאלות!!מישהו יודע אם התמת השנה מסונכרן עם ביטוח לאומי? -
לבדוק את גובה ההכנסה
להרשם למבחן עולה כסף. (לא יודע כמה)וכל אחד יכול להרשם בעצמו למבחן ברבנות ולחסוך את הכסף.
אני לא קיבלתימשהו קיבל מידע?
נשמח גם!!!!
כמה מוסמך .שמעתי היום ממקור מוסמך שלא לעשות כלום ועובדים ממש חזק על פיתרון כללי,
קיבלתי את התגובה הזו בעקבות בקשתי לפתוח עוסק פטור ואמרו לי שכדאי ממש לחכות עם זה,
מקווים לבשורות טובות
370 ש"חלהרשם למבחן עולה כסף. (לא יודע כמה)
שמעתי היום ממקור מוסמך שלא לעשות כלום ועובדים ממש חזק על פיתרון כללי,
קיבלתי את התגובה הזו בעקבות בקשתי לפתוח עוסק פטור ואמרו לי שכדאי ממש לחכות עם זה,
מקווים לבשורות טובות
לא מדברת ספציפית אבלבכל אופן שמעתי את זה מגורם מוסמך בפמילי בית יעקב
אני שמעתי או שנרשמים לקורסים
או שמוציאים תלושים וכד'
יודעת על עוד דרכים אבל בפרטי.
גובה התלוש משנה?נעשה קצת סדר למבולבלים,
מבחינת התמ"ת צריך או תלוש או עסק או לימודים באוניברסיטה או לימודים מפוקחים במשרד ממשלתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: