דרוש מידע מעונות! משפחתונים! דחוף!! מה עושים?

ישראל סגל

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מישהו קיבל איזה פרטים באישי?
אם כן אשמח גם ב s0583241643 בגימייל

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
נעשה קצת סדר למבולבלים,
מבחינת התמ"ת צריך או תלוש או עסק או לימודים באוניברסיטה או לימודים מפוקחים במשרד ממשלתי.
לימודי דיינות ורבנות (לא משנה איפה) וכן קורסי רב קו למיניהם לא עומדים בקריטוריונים האלו!!
הגישו בג"ץ שצריך להכיר גם בלימודי דיינות ורבנות שזה לצורך מקצוע, ולכן התפרסם בחדשות שהתמ"ת הודיע שיש טיוטה לשינוי בקריטוריונים.
נכון לרגע זה לא התפרסמו שום שינויים והכל בינתיים כפי תחילת ההודעה, כך שכל ההודעות של אנשים על קורסים ולימודים זה אשליה בעלמא כל זמן שלא התפרסם רשמי.
גם אם יכירו בלימודי דיינות ורבנות צריך לדעת שמבחינת הרבנות אין מקום שבו צריך ללמוד, כל אחד יכול ללמוד לעצמו בכולל ורק צריך להרשם לבחינה ברבנות, כך שגם אם יחליטו שזה טוב לא צריך להרשם לקורסים שהעלו כאן, וכל אחד יכול להרשם בעצמו למבחן ברבנות ולחסוך את הכסף.

מעשי

משתמש פעיל
אשמח לקבל ל:
behezerhashemאין לכתוב כתובת מייל
תודה מראש.

teacher

משתמש מקצוען
מכל אלו שכתבו בקשה לקבל פרטים-

משהו קיבל מידע?
נשמח גם!!!!

lizi_g

משתמש פעיל
שמעתי היום ממקור מוסמך שלא לעשות כלום ועובדים ממש חזק על פיתרון כללי,
קיבלתי את התגובה הזו בעקבות בקשתי לפתוח עוסק פטור ואמרו לי שכדאי ממש לחכות עם זה,
מקווים לבשורות טובות
כמה מוסמך .

אני כשבאתי לפתוח עוסק פטור לא אמרו לי כלום מענין.....מי היה צריך לומר לי שלך הוא אמר

כיוון אחר

משתמש פעיל
מי חשבת שיגיד לך שיש לך טענות שלא אמרו לך?

בכל אופן שמעתי את זה מגורם מוסמך בפמילי בית יעקב

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
שמעתי היום ממקור מוסמך שלא לעשות כלום ועובדים ממש חזק על פיתרון כללי,
קיבלתי את התגובה הזו בעקבות בקשתי לפתוח עוסק פטור ואמרו לי שכדאי ממש לחכות עם זה,
מקווים לבשורות טובות

באמת? זה מוסמך?

ישראלה ישראלי

משתמש סופר מקצוען
בכל אופן שמעתי את זה מגורם מוסמך בפמילי בית יעקב
לא מדברת ספציפית אבל
למעונות יש אינטרסים שתיבנו על הסדר מסוים
הם בונים על זה שמקסימום תשארו עןד כמה חודשים עד שתגישו דרגה + עד שתקבלו תשובה
גם מי שלא הוציא עד עכשיו יצטרך להודיע חודש מראש ואז על חלק מהתקופה כבר יצטרך לשלם תשלום מלא
גם אני מקווה להסדר טוב אבל האחרון שהייתי מקבלת ממנו הבטחות בלי חתימה זה המעון שהוא אינטרסנט
בואו תחתימו את המעונות שהבטיחו שבמקרה שההבטחות שלהם לא ימומשו לא תשלמו מחיר מלא

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה