דרוש מידע מעונות - מי יכול לעשות סדר?

בייביגרו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
שימו לב: משהו חשוב שהתחדש לי היום!
כך אמרו לי כעת במשרד הרווחה היכן שאני מתגורר (לפי מה שאמרו לי, זו הוראה כללית של משרד הרווחה):
אלו שקיבלו בשנה שעברה דרגה דרך הרווחה, צריכים רק לבקש לקבל אותה גם השנה, ויקבלו דרגה במיידי ללא כל וועדה והגשת טפסים! כן! אני כבר קיבלתי את הדרגה שלי למייל, פשוט כי התקשרתי בבוקר לבדוק מה צריך להביא על מנת לקבל דרגה.
העבירו מידע זה לכל מי שאתם יודעים שקיבלו בשנה שעברה דרגה דרך הרווחה.

מביאה את המשיח

משתמש פעיל
אם ילד אחד שלי התקבל למעון, והשני עדיין לא יודעים אם יהיה מקום( קטן נולד אחרי הרישום) אני יכולה להגיש על הגדול וזה יחול על השני במידה ויתקבל גם לאותו המעון?

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
אם ילד אחד שלי התקבל למעון, והשני עדיין לא יודעים אם יהיה מקום( קטן נולד אחרי הרישום) אני יכולה להגיש על הגדול וזה יחול על השני במידה ויתקבל גם לאותו המעון?
כן, גם במידה והוא התקבל למעון אחר

דובשניה

משתמש מקצוען
למה אני לא מוצאת באתר הממשלתי אפשרות של בקשת סבסוד לשנת תשפג?

בייביגרו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
שימו לב: משהו חשוב שהתחדש לי היום!
כך אמרו לי כעת במשרד הרווחה היכן שאני מתגורר (לפי מה שאמרו לי, זו הוראה כללית של משרד הרווחה):
אלו שקיבלו בשנה שעברה דרגה דרך הרווחה, צריכים רק לבקש לקבל אותה גם השנה, ויקבלו דרגה במיידי ללא כל וועדה והגשת טפסים! כן! אני כבר קיבלתי את הדרגה שלי למייל, פשוט כי התקשרתי בבוקר לבדוק מה צריך להביא על מנת לקבל דרגה.
העבירו מידע זה לכל מי שאתם יודעים שקיבלו בשנה שעברה דרגה דרך הרווחה.
אשמח אם אחרים יוכלו לוודא את זה במקומות מושבותיהם, זה יכול להואיל לרבים מאחינו בני ישראל.

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
גם אני טרייה וצריכה שיעשו לי סדר...
1. אם אני עובדת כשכירה פחות משלושים שעות (בערך 27 ש"ש) אבל בנוסף עובדת כעצמאית, האם זה נחשב לי גם כשעות עבודה? יש דרך להשיג בכל זאת דרגה? (עובדת מחוץ לעיר אז חשוב לי השעות של המעונות)
2. אני חוזרת כעת מחופשת לידה. יכולה להגיש רק תלושים קודמים או שחייבת גם לאחר החל"ד? ואם כן - האם העלאה בשכר לאחר חל"ד תוריד לי את הדרגה?
תודה רבה!

shani123

משתמש מקצוען
גם אני טרייה וצריכה שיעשו לי סדר...
1. אם אני עובדת כשכירה פחות משלושים שעות (בערך 27 ש"ש) אבל בנוסף עובדת כעצמאית, האם זה נחשב לי גם כשעות עבודה? יש דרך להשיג בכל זאת דרגה? (עובדת מחוץ לעיר אז חשוב לי השעות של המעונות)
2. אני חוזרת כעת מחופשת לידה. יכולה להגיש רק תלושים קודמים או שחייבת גם לאחר החל"ד? ואם כן - האם העלאה בשכר לאחר חל"ד תוריד לי את הדרגה?
תודה רבה!
אם בעלך אברך, הוא נחשב כאילו עובד 36 ש"ש ואז מספיק לך 24 ש"ש.

שעות עבודה כעצמאית, מתווספות בהחלט. גם ההכנסה מעצמאית מתווספת.

כן, נדרש להציג גם לפחות תלוש אחד בחזרה מחל"ד. במיוחד אם הנרשם הוא זה שנולד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה