הקריטריונים הבסיסיים:מישהו יודע מה הקריטריונים לדרגה נמוכה?
האם צריך שיהיה כתוב באישור הכולל את מס' השעות בפרוש?הקריטריונים הבסיסיים:
עבודה של 36 שעות או כולל, והכנסה של עד 2100 לנפש לחודש
כן, גם במידה והוא התקבל למעון אחראם ילד אחד שלי התקבל למעון, והשני עדיין לא יודעים אם יהיה מקום( קטן נולד אחרי הרישום) אני יכולה להגיש על הגדול וזה יחול על השני במידה ויתקבל גם לאותו המעון?
אשמח אם אחרים יוכלו לוודא את זה במקומות מושבותיהם, זה יכול להואיל לרבים מאחינו בני ישראל.שימו לב: משהו חשוב שהתחדש לי היום!
כך אמרו לי כעת במשרד הרווחה היכן שאני מתגורר (לפי מה שאמרו לי, זו הוראה כללית של משרד הרווחה):
אלו שקיבלו בשנה שעברה דרגה דרך הרווחה, צריכים רק לבקש לקבל אותה גם השנה, ויקבלו דרגה במיידי ללא כל וועדה והגשת טפסים! כן! אני כבר קיבלתי את הדרגה שלי למייל, פשוט כי התקשרתי בבוקר לבדוק מה צריך להביא על מנת לקבל דרגה.
העבירו מידע זה לכל מי שאתם יודעים שקיבלו בשנה שעברה דרגה דרך הרווחה.
איך מקבלים דרגה של הרווחה?העבירו מידע זה לכל מי שאתם יודעים שקיבלו בשנה שעברה דרגה דרך הרווחה.
איך מקבלים דרגה של הרווחה?
למה אני לא מוצאת באתר הממשלתי אפשרות של בקשת סבסוד לשנת תשפג?
אם בעלך אברך, הוא נחשב כאילו עובד 36 ש"ש ואז מספיק לך 24 ש"ש.גם אני טרייה וצריכה שיעשו לי סדר...
1. אם אני עובדת כשכירה פחות משלושים שעות (בערך 27 ש"ש) אבל בנוסף עובדת כעצמאית, האם זה נחשב לי גם כשעות עבודה? יש דרך להשיג בכל זאת דרגה? (עובדת מחוץ לעיר אז חשוב לי השעות של המעונות)
2. אני חוזרת כעת מחופשת לידה. יכולה להגיש רק תלושים קודמים או שחייבת גם לאחר החל"ד? ואם כן - האם העלאה בשכר לאחר חל"ד תוריד לי את הדרגה?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: